Jobb valamivel az Integrált Radeon HD 3000 mint az Intel integrált GMA sorozat?
Figyelt kérdés
Lapot akarok venni, de filnézés, flash videó stb. erre kéne valami integrált megoldás. Melyik lenne célszerűbb?2013. márc. 11. 11:45
1/9 anonim válasza:
Attól jobb, de multimédiával a HD3000-nek is vannak gondjai. DXVA nem tökéletes, 23,976Hz-es lejátszás dettó...
Én nem venném meg. Vagy AMD-set nézz, vagy Ivy Bridge-et.
Azoknak az IGP-je már használható.
2/9 anonim válasza:
Ugye az a bajj hogy te beletetted a játékra szót ,ezt kicsit pontosítanod kellene,de ha az nem lenne akkor simán használható
3/9 anonim válasza:
Nem csak játékra kevés a HD3000, multimédiás képességekben is el van maradva az AMD mögött. Az Ivy-ban már legalább hozták a kötelezőt, de még mindig jobb az AMD.
4/9 A kérdező kommentje:
Szeretnék pontosítani egy picit, erről a lapról van szó és az ezen lévő integrált cucc [link] láttam hogy kisfelbontáson játszottak is vele. Intel nem akarom, csak összehasonlítás céljából kérdeztem.
2013. márc. 11. 13:51
5/9 anonim válasza:
Ááá ezen nagyon elavult VGA van...
Akkor inkább vegyél egy APU-t, azok sokkal komolyabbak már IGP-vel is.
6/9 A kérdező kommentje:
Az úgy meg drága lenne.. :( Max egy A55-DGS lap + A4-5300? Csak ramot egy darab 2GB 1333-asat tudok ideiglenesen beletenni, attól lenne baja?
2013. márc. 11. 13:56
7/9 anonim válasza:
Még úgy is jobb lenne, mint ez.
De RAM-ot 1600-asat kéne azért beleszorítani, és minél előbb venni hozzá mégegyet hogy dual-ban legyen.
8/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk beletudnék még szorítani egy CSX 1600 2GB-osat. Átmenetileg csak megtenné gondolom, amit én játszok az elég sovány, néha CS 1.6 meg ETS1-2 ezekre azért elég lenne kb 1024-es felbontáson egy 1600-as rammal?
2013. márc. 11. 14:02
9/9 anonim válasza:
Egy darabig, de azért én idővel tennék bele mégegy ilyen 2 GB-os modult. Úgy már jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!