Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a f. sz lehet a routeremmel...

Rémy Martin kérdése:

Mi a f. sz lehet a routeremmel /TP-Link/?

Figyelt kérdés
A böngészőbe beütöm laptopról az elérési címet de kiírja a böngésző, hogy nem tudott csatlakozni. Internet tökéletesen működik osztja a netet faszán csak konfigurálni nem tudom. Az elérési cím addig működött amíg először konfiguráltam a netet azóta semmi. És mielőtt jön a kérdés, hogy jó elérési címet ütöttem válaszolom, hogy igen! Köszönöm előre is a helyes megoldó válaszát.

2013. márc. 11. 07:30
1 2 3
 11/25 anonim válasza:

Mi azaz ADSL kábel??? XD

Biztos értesz hozzá, és a router a szar? :D

Mindennap configolni akarod, hogy ennyire fontos hogy wifin belépéshez?

Mert ha nem sűrrűn, akkor nem k*rvára tökmindegy hogy LANon keresztül jelentkezel be? :D

Ezért visszavinni ökörség, főleg hogy tp-link nem gyárt sz@rt, nem véletlenül van rá 5év gari.

Szal tedd fel magadban a kérdést, értesz e hozzá? :D

2013. márc. 11. 17:43
 12/25 A kérdező kommentje:

TP-Link TL-WR1043ND a típusa

Azért szeretném konfigurálni alkalmanként mert szeretnék portokat megnyitni rajta. Szóval nem az internet beállítások miatt! És betudok rajta lépni wifin kb. addig amíg újra nem indítom a gépet. Szóval ezzel a válasszal megint nem lettem előrébb.

2013. márc. 11. 19:52
 13/25 A kérdező kommentje:
1 Router van csak a lakásba bekötve.
2013. márc. 11. 19:53
 14/25 A kérdező kommentje:
Mondemem nincs
2013. márc. 11. 19:55
 15/25 A kérdező kommentje:
Ha ennyiért megvettem egy routert akkor már működjön és még szép hogy ezért vissza viszem! És ha értenék hozzá nem kérdeznék itt semmit!
2013. márc. 11. 22:48
 16/25 anonim ***** válasza:
A hiba nem benned van. Én is basznám falhoz ha nem megy minden pöccre ennyi pénzért.
2013. márc. 11. 22:49
 17/25 A kérdező kommentje:
Addig eljutottam, hogy resetelés nélkül betudok lépni újra csak ki kell húznom a konektorból majd újra vissza és pöccre megy. De a probléma még fenn áll.
2013. márc. 11. 23:18
 18/25 anonim ***** válasza:
Hát attól ennek még nem így kéne működnie, szóval ez gari lesz szerintem.
2013. márc. 11. 23:20
 19/25 anonim válasza:

Nincs modemed hogy van neted? Valamid csak van ami netet biztosít. Ha ez egy cisco ami egyben router is akkor az befolyásolhatja, és azt switch-re configolni. Portot hogyan osztasz? Fix IP-vel? Mert ha igen akkor config után újra indul a router, és ha nem állítod be rendesen a fix IP-t akkor b@szhatod, hogy beengedjen Wifiről. XD

Mennyire értesz a port oszásokhoz? Nincs haverod aki belőné, mert ahogy elnézlek nem vagy a helyzet magaslatán. :D

2013. márc. 12. 09:19
 20/25 anonim válasza:

Hol vetted? Mert ha visszaviszed keményen kell érvelned, hogy cseréljék. :D

Egy ilyen sztorival, csak bevizsgálni fogják ami 15 munkanap. Próbáltad hívni az ügyfélszolgálatukat, általában rajta van a dobozon? Nagyon nagy kockák ülnek a telefon mögött. XD

2013. márc. 12. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!