Acer EMachine 725-ös notebookot szeretnék venni, jó lesz?
ezt találtam róla, végigolvastam a kommenteket is, igazából mivel nem utazok sokat, és tök átlagos felhasználó vagyok, ez alapján megfelelne, de pl egy sims2 szintű játék elmegy rajta? Kicsit kevésnek tartom az 1 év garanciát, nem tudom, megbízható-e ennyire. Akinek ilyenje van, írna róla pár sort?
Az a baj a gyártókkal és a támogatásukkal, hogy míg az egyik ügyfél teljesen jókat mond róla, addig a másik a pokolba kívánja.. Egyik sem teljesen rossz vagy jó. Személy szerint azt mondom ha már szervizelésre kerül sor, az már sose lehet jó. Ha a helyedben lennék akkor 3 dolgot néznék meg: 1. meddig bírja az akksi? 2. Mekkora a merevlemez? 3. Mennyi a garancia és milyen?
Főleg az elsőre kell odafigyelni mert lehet hogy veszel egy csodagépet amin minden szépen fut és szuper gyors is, de bírja mondjuk 1 óra 10 percig jó esetben(az MSI gyárt ilyeneket). A Sims 2-nek minimális a rendszerkövetelménye( [link]
szóval azt a 3 GB ramot meg Dual Core 2 Ghz procit túlzásnak tartom. Szép-szép, csak felesleges. Egy notebookba szerintem feleslegesek az izom alkatrészek mert nem játékra való elsősorban.
ja igen: akksira 3 órát ír, de engem még ez érdekel legkevésbé, valójában az asztali masinám helyett lesz, hálózatról. Az energia- és helytakarékosság miatt döntöttem a laptop mellett. Már megvan a vevőm a pc-re :)
mindenkinek köszönöm, aki eddig írt, és várok még véleményeket! (jja és eléggé buta kérdés: kiírás szerint van rajta oprendszer, vista home, node ugye a telepítőt is adják hozzá?? :)))
Biztos hogy nem kapsz hozzá Vista DVD-t, azt neked kell megvenni. Csak telepítve lesz az oprendszer.
Ha asztali gépnek lesz akkor nem rossz, bár a gari tényleg nem sok de ez van. Azért az Acer honlapján nézd meg a fogyasztási adatokat ha kint vannak, nehogy meglepődj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!