Hogyan lehet nyomtatóban tintapatront utántölteni?
Ezt a szettet néztem ki Canon IP4300 nyomtatóhoz. Az a kérdés, hogy a patron chipes és utángyártott. Ez nem okoz problémát?
Olcsóbban jösz ki, komplett(5 darabos, chipes) készlettel!
1x lehet hogy tényleg rágábbrea jön ki a szet, de ha a ölőszettem megvan, utána 5x 100ml festéket veszek annyi pénzért, min 2csomag 4x 13ml és 1x 26ml festéket. Így már dupla annyiba kerül és egyből megtérül a kezdeti befeketés.
Bár ha azt nézzük, a 9ezer forinos szehez is kapok 5x 50ml festéket, ami majdnem 4x annyi, mint a te linkedben a szett, vagyis éppen csak egy kicsivel jön ki a chippes öltő szett is.
Inkább a öltés folyamata lenne mos a lényeges.
A kérdés még az is, hogy kell-e resetelni a chipeket, vagy elfogadja-e a gép az utántöltést?
Itt szoktak a problémák lenni!
Olvastam neten, hogy beleszáradhat a tina a patronba, meg levegősödik meg egyéb hibaleheőségek, úgyhogy inkább mégis az utángyárot patronra szavazok, az biztos hogy jó, még ha rágább is.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!