Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » LGA775-ös Pentium 4-es prociho...

LGA775-ös Pentium 4-es procihoz van olyan hűtő + olyan ventilátor, ami megfelelően hűt és nagyon halk is?

Figyelt kérdés
2013. márc. 10. 17:50
 1/4 anti paladin ***** válasza:

Ez egész jó, bár a nagyon halk mindenkinek más:

[link]

2013. márc. 10. 19:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Többet ér a hűtő mint a gép...

Biztos érdemes?

2013. márc. 10. 19:18
 3/4 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy régi gép, de vannak rajta cuccaim és még egyéb intézni valóm rajta. Meg egyébként se terveztem mostanában bővítést.

És hát gondolj bele... 5-10-20 ezerért egy új hűtő, vagy 150-200 ezerért egy új gép? Szerintem mintha lenne egy kis különbség... :D Szóval igen, simán megéri. :)

2013. márc. 11. 01:07
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi, ez nem rossz. Bár az a 38 decibel kicsit sok szerintem. :S Időközben nézegettem én is hűtőket, és láttam olyat, aminél ilyen 20 vagy annál kevesebb a decibel.

Egyébként ez a 38-as decibel nem tudom, hogy a gyakorlatban mennyire hangos. Annyi biztos, hogy az előző ventilátorom iszonyat hangos volt. Mint egy atomerőmű. :S Ha ment a gép, és közben TV-ztem, akkor a TV hangerejét sokszor 50-re /ugye 100-as skálán/ is fel kellett vinnem, hogy halljak az adásból valamit, mert annyira zúgott a gép. :S

Mondjuk ha olyan hangos lenne maximum a ventim, mint mondjuk egy laptop, azt elfogadnám... :D

2013. márc. 11. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!