Ehhez a géphez tudnátok mondani egy viszonylag olcsó videókártyát a bf3-hoz? (Több Lent)
CPU:Pentium(R) Dual-Core CPU E6700 @ 3.20GHz
RaM:4.1 GB
Videókártya:GeForce GT 440 1gb
nos azt hiszem ,hogy a videó kártya végett csak FULL low grafikán fut el "akadva" a bf3!
Szerintetek is új videó kártya kell? ha igen akkor tudtok mondani egy 0-60ezer forintig lévő videókártyákat?
aki rendesen válaszol pontozom! Köszike előre is!
28-29 hd 7770 1gb, 35-36ezer gtx650ti 1gb, 40-43ezer hd7850 1gb, 50-52ezer hd7850 2gb és ami ha belefér akkor nagyon jó lenne a hd7870 57-58ezer körül van.
Viszont a te processzorod gyenge lesz sajnos, nem fogja tudni kihajtani a hd7770 fölötti kártyákat szerintem, de egy hd7870et biztos nem. Annak vásárlásán szerintem max akkor gondolkozz ha esetleg később (a közeljövőben) lehetséges lesz egy proci váltás is.
Ehhez a procihoz már semmit.
Erősen korlátozott hogy milyen kártyát tud kihajtani.
Viszont milyen felbontású a monitorod?Mi a tápod pontos típusa?
nem kell hogy fullon fusson! elég nekem Közepesen is :D
ám most találtam: http://www.youtube.com/watch?v=ELBmfhvTigs
ebben a videóban ez a videókártya: hd 7770 1gb
Tápodról még mindig nem írtál.
Egyébként eladnám a helyedbe az alaplapot,procit,ramot,és a mostani kártyát,aztán vennék egy FM2-es lapot,740 vagy 750K procit,4GB ramot,meg egy HD7770-et.
Felejtsd el.
A 250 watt egyébként is kevéske,de 99% hogy márkátlan és megbízhatatlan is az a táp.
Gondolkozz inkább egy új konfigon(alaplap+proci+ram+vga+táp)
Ja hogy 230 V,én 250 W-t olvastam.
Az nyilván a bemeneti feszültség,ehhez nem kell érteni a gépekhez.
Nézd meg mi van pontosan a tápra írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!