Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A régi gépemet ránc felvarrtam...

A régi gépemet ránc felvarrtam, új alkatrészekkel. Időnként nem indul. Mi lehet a baj? Alant részletezve.

Figyelt kérdés
Nem minden egyes bekapcsolásnál indul el. a képernyő sötét, időnként jelzi, hogy keresi a jelet, de még az alaplap fogadó képernyőjéig sem jutok el, ergo a biost sem lehet ilyenkor csesztetni. Arra gondoltam, hogy lehet az alaplap bios hibája? mert amikor megy a gép, akkor se egy leállás, se egy hirtelen hiba. ERgo inkább szoftveresre gyanakszom, de lehet akár az is, hogy rossszúl kötöttem be valamit az alaplapra. Van valami ötletetek?
2013. márc. 10. 13:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Milyen konfig?

Milyen tápod van?

2013. márc. 10. 13:52
 2/3 P.O.C. ***** válasza:
A tápod milyen? Miket újítottál pontosan?
2013. márc. 10. 13:53
 3/3 A kérdező kommentje:
chieftec 450AA 101-es a tápom, gyakorlatilag, a vinyókon kívül mindent, meg a házon kívül. Asrock 970 pr3 alaplap, 8giga ram 1600mhz, fx 4100 proci, és egy gigabyte 7850-es 1 gigás videókari. De ha már megy soha le nem áll vagy ilyesmi. A Tápra gyanakodtok?
2013. márc. 11. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!