Out of frequency - NVIDIA 3D Vision Wizard. MIÉRT?
Sokat számít 3d-ben a késleltetés is.Egyébként próbáld meg frissíteni a kártya driverét.Huzd maxra a frissítést.
Aztán próba.
Viszont szerintem felesleges.Ha nem az eredeti nvidia szemüveggel és kütyüvel akarod használni.Mert egyébként keresztbe lenyeli a gépet a 3d.
És a játék élmény sem a leg jobb.Nekem legalábbis nem jött be.
hogy hívták a kártyát?
még most is játszok dosos meg ilyen retro játékokkal, lehet összeraknék olyan kártyával 1 gépet
Majd előkeresem, hogy megnézzem a pontos típusát, viszont nekem is vannak vele hasonló terveim nosztalgiából.
Fel telepíteném a win98-at mert sok régi holmi már csak azzal működik. Van pl. egy 4800 dpi-s szkenneem és az sem megy már az XP alatt sem. Ezért nem nagyon szeretem az új oprendszereket mert nagyon sok régi dologról akkor lemondhatok. Frissítést meg nem írnak a régi dolgokhoz, hogy vegyünk mindenből újat. Szerintem az a legjobb, hogy több oprendszer fut a gépen és indításkor ki tudom választani, melyik induljon el. Viszont a nagyobb memóriával korábban próbáltam w98-at telepíteni de csak akkor indult el, ha nem volt a memória nagyobb a régi 512-nél (vagy mennyinél is). Szóval nem szeretek elköszönni a régi dolgaimtól.
Azért majd megnézem pontosan a típusát, csak most nem akarok pakolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!