Összeraknátok nekem egy gamer konfigot?
Figyelt kérdés
Sziasztok, ahogyan a címben is van, egy gamer konfig kéne.
Mennyi pénzből lehet egy olyan konfigot összerakni, ami mindent elvisz ultrán 1024x768-on, mivel a monitorom ekkora.
igazából van 200 ezrem rá, szóval azért szerintem abból már lehet valamit kezdeni. Azt olvasgattam, meg hallottam, hogy előre összerakott gépet nem szabad venni, én meg nem nagyon értek ezekhez, szóval a segítségeteket kérném ez ügyben
Szóval ahogy mondtam 200 ezrem van rá, ha kicsit kifuttok belőle, nem nagy akadály (max 20-30 ezerrel legyen több, de ennél többel ne)
Köszönöm szépen
2013. márc. 9. 17:49
11/12 anonim válasza:
#10. Az ilyen teljesen megszokott itt agentK. :) Csodálkozom, hogy az én válaszom 100%-os (még).
12/12 anonim válasza:
Csodálkozom, hogy feljutottál 56ig. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!