Milyen monitort ajánlanátok?
Inkább kapargass még és vegyél egy ilyet:
BENQ XL2411T
120 Hz alá ne adj.
Nem, illetve ha FPS játékokkal fogsz játszani, akkor inkább fizetnék rá 20-ezret, mint hogy utólag vegyek egy 120 Hz-es monitor, mivel mindenki azt mondja, hogy ég és föld a különbség.
A Hz a lényeg, és hogy legyen 120+ fps-ed.
CS-ben egy áldás a 120 Hz, illetve a 1024*768 felbontás (szélesebb minden, jobban tudsz rá célozni).
5 ms az még pont jó, a Hz számít. A BENQ XL2420T is 5 ms-es és az egyik legjobban like-olt 120 Hz-s monitor.
Játékra csak 120Hz, kivéve ha nem akarsz FPS-ekkel játszani, bár gondolom fogsz.
Kitörölheted a segged 2ms-es 60 Hz-s monitorral (1024* 768-on felmehet 75 Hz-re, az még oké). Higgy nekem. Én megbántam, vettem olcsó monitort, ahelyett, hogy vártam volna még egy kicsit, vettem volna egy 120 Hz-eset. Most meg sajnálnám érte a pénzt, amellett, hogy van egy működő monitorom.
Itt is azt mondják, hogy inkább áldozz rá többet, illetve a 2420T-t ajánlják, de az 120 körül van.
Illetve csak akkor éri meg a 120 hz, ha olyan játékkal játszol, amin van 128 fps-ed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!