Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » D-SUB/DVI adapter nem működik?

D-SUB/DVI adapter nem működik?

Figyelt kérdés
A videokártyámnak csak DVI-I és HDMI bemenete van, D-SUB nincs, viszont adtak hozzá D-SUB/DVI átalakítót. A monitoromon csak D-SUB bemenet van, így D-SUB kábellel és az adapterrel kapcsoltam a géphez, de egyszerűen nem érzékeli. Hol a hiba? Másik monitorral is kipróbáltam és ugyanúgy nincs jel.

2013. márc. 9. 13:35
 1/6 P.O.C. ***** válasza:
De egyáltalán jó az a VGA? DVI -os vagy HDMI -s moncsin van kép?
2013. márc. 9. 13:43
 2/6 A kérdező kommentje:

Csak VGA-n keresztül próbáltam, de több VGA kábellel is, úgyhogy nem a kábel hibás. Az "másik monitornak" van DVI bemenete is, de kábelem nincs hozzá. HDMI csatlakozók nincsenek a monitorokon.

Nem tudom lenne-e értelme a "másik monitorhoz" DVI kábelt venni, mert úgy emlékszem, a régi géppel is bitcheskedett.

2013. márc. 9. 14:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Egyébiránt az "első monitor" azt csinálja, ha bekapcsolom és a menü gombot lenyomom, hogy kiírja, hogy "TEST GOOD". És egyszerűen nem is tudok belépni a menübe, hogy esetleg beállítsam, hogy milyen típusú jelet kapjon.. Biztos rendesen be van dugva, már ha 10× nem húztam ki- és be, akkor egyszer sem.
2013. márc. 9. 14:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki a gép a ludas, mert másik géppel működött a monitor, ráadásul rákötöttem a tv-t a gépre HDMI-n keresztül és nem észlelte azt sem..
2013. márc. 9. 17:00
 5/6 P.O.C. ***** válasza:
Pont ezért kérdeztem én is. Ritka hogy ne működjön az átalakító. Én a HD4850 -esemet egy ideig CRT monitorral használtam. Mikor bekapcsoltam a gépet nem adott képet, csak mikor újra ki-be kapcsoltam a monitort. De olyan hogy egyáltalán ne működjön még nem találkoztam.
2013. márc. 9. 17:34
 6/6 A kérdező kommentje:

Értem.

A bekapcsoló gomb melletti fény sem világít a gépen, úgyhogy szerintem rosszul van összerakva (vagy esetleg út közben elmozdult valami?). Azt hiszem az lesz a következő, hogy megnézetem egy szakemberrel, mert én nem merek belenyúlkálni.

2013. márc. 9. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!