Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az jó, hogy ha a rendszerrel...

Az jó, hogy ha a rendszerrel együtt mindent egy 1TB 7200Rpm 64MB caches vinyóra telepítek?

Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 22:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Nincs sok baj vele. De a lehetséges következményekkel tisztában kell lenni: ha meghal a cucc, mindennek annyi. Rendszernek és adatoknak is.

De egyébként szokványos megoldás pl majdnem az összes laptop ilyen, és asztali gépeknél is sokszor csak egy vinyó van, és azon minden.

2013. márc. 8. 22:57
 2/7 anonim ***** válasza:
de azért több partíció van, ugye?
2013. márc. 8. 22:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Teheted egy winyóra, de legalább partícionáld ketté.
2013. márc. 8. 23:00
 4/7 A kérdező kommentje:
még csak egy 160Gb oson van minden de egy ilyet akarok majd venni...öö megmondanátok nekem HDD ből melyik a legjobb márka?
2013. márc. 8. 23:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs olyan, hogy legjobb márka, kinek ez jön be, kinek az. Igazából jók és megbízhatóak a hdd-k már... De én valami WD-t vagy Seagate-t vennék személy szerint.
2013. márc. 8. 23:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagy választék már nincs, miután a HDD gyártók felzabálták egymást... Kb Seagate vagy WD. 2 éve még Samsungot ajánlottam mindenkinek, most Seagate-et, vagy ha még kap, akkor Hitachi-t.
2013. márc. 9. 14:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat zöld kéz!
2013. márc. 10. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!