Hogyan tudnám tunningolni a videókártyámat?
ATI RADEON 4670
Van egy apró bajom hogy a BF3-ban kifagyok 10 percenként...Már minden megoldást kiprobáltam csak ezt nem..Nem tudom még mindig mi a baja..
AKI TUDNA SEGÍTENI ANNAK NAGYON MEGKÖSZÖNÉM!
hát igen de 100éves videókártya, meg nem éppen bf3hoz, cs-hez meg ilyenekhez csinálták, nekem már a 4850en sem ment normálisan, pedig az mérföldekre volt ettől...
vegyél jó videókártyát, lehetőleg újat (nem dobozra gondoltam hanem szériára...)
Ez így nagyon kevés
TÁPegység: Márka és Típus? tehát pontos Model neve?
Processzor: típusra pontosan?
Videokártya: típusra pontosan, vagyis minden adata, miröl van szó? 512MB, 1GB? DDR3?
Memória: hány GB? (netán típusa...)
néztél höfokokat már alapon és terhelve?
jól szelözik gépházad?
milyen szoftverek vanak gépen?
leginkább ha szimplán a BF3 fagyik ki csak akkor kevés ram vagy vram is okozhatja
tehát magában a tuning még nem segítene
meg amúgysem tudnál érezhetö növekedést elérni ha valami nem felel meg a tuninghoz
HDD Sentinel t és memtest (windows memória diagnosztika) sem árt futatni hogy nem e ezekel van baj
pl egy hibás vagy túl lasú merevlemez is okozhatja
és én 1. elsönek leginkább tápegységed gyanúsítom
illetve 2. másodiknak roszúl szelözö gépházad
aztán jön a többi
és még kitudja menyi egyéb dolog is lehet...
Codegen 400W
I5 3570 3,4GHZ
1GB DDR3-as vidikártya..
Jó ötlet h nem e szelözik jól..leveszem az oldalát majd :D
4GB ram
Hol tudnám megnézni a vidikártya hőfokát?
Winchestert is lehet h kiveszem az egyiket..
20x átellenőriztem a winchestert,optimalizáltam is stb..
Speccy (Piriform weboldaláról) programmal pl.
hát ebbe a gépbe már ideje lenne egy jobb videokártyát venned
de ami még fontosabb hogy egy minimálisan elfogadható minőségű tápegységet vegyél bele
csak normális tápegységgel üzemeltetett gépen lehet egyéb hibák után kutakodni
szóval amíg ez a tápnak nemminősülő veszélyes hulladék van gépedben addig felesleges mással foglalkozni (és fejleszteni is)
FSP APN 350W
FSP Hexa 400W
Chieftec CTG 400/450W
Chieftec CTG 500W
ezek a legolcsóbb elfogadható tápok amiket újonnan kapni
8ezertöl 12ezerig vannak ezek kb. olcsóbbtól a drágábbig irtam
ja és a gépház oldal levétel az nem megoldás sőt ha jóféle gépház akkor még rosszabb is ha leveszed
ha nagyon vacak akkor is érdemes egy szobaventivel a légmozgást segíteni de az sem igazi megoldás
ezért vannak már 8-10ezerért is tűrhető szélőzős házak amikre ventiket lehet szerelni természetesen hatásosan
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!