Ehhez a procihoz jó ez az alaplap?
Szóval most akarok gépet venni...
Hogy jó lenne ez a páros(pl az alap nem huzna le sokat a proci teljesítményéből stb..)
Alap: ASROCK FM2A55M-DGS OEM
Proci: AMD A10 5800K 3.8 GHz
(ram: 2x4 gb ddr3 1866 mhz) (4 gb kit)
jó, de minek bele 1866os memória?? oké hogy nem csak a gigát kell nézni, ezen már sok ember túljutott, de attól hogy ki van írva hogy 4 giga(úúú4giga azta) meg hogy 1866 (húdegyors) a cl-kit meg nincs kiírva, pedig 1333fölött jóval többet számít az hogy cl8 alatt legyen mint az hogy 400000mhz-s legyen meg 148Tb.
nem oltás csak mondom:D sztem fölösleges rá kidobni a plusz pénzt, fpsen nem fog dobni ha ehelyett (ha cl9-es) egy cl9es 1333as memóriát veszel. amugy jó!
Úgy tudom az fm2-es alaplapba bele lehet tenni sata3-at is...
Akármilyen is az alaplap.Tévedek??
Utolsó válaszoló ehhez a procihoz a 2400 mhz ram az ajánlott minimum 1866 mhz ha ennél kisebb mhz-t teszünk akkor nem fog jól teljesíteni
Így akár 10 fps különbség is lehet néztem tesztet.
Igen érdekes volt hogy 2x 4GB az 4GB KIT mert az 8GB KIT lenne:)
#2 olvas utána FM platformnak ha nem ismered
kérdezö nem amiat kell A75 ös alaplap mert a merevlemez nem köthetö rá...
hanem netán egyszer késöbb véletlen SSD t használnál vagy egyéb sata 3 eszközt ami kihasználja sebeségét
szintugy USB 3 eszközöd lesz késöbb (itt már nem is csak SSD röl lehet szó akár)
és akor jól jön
mindemelet 1-3ezerel drágáb csak? az nem kiadás hogy jobb legyen...
mivel 75 ös chipset jobb is az 55 östöl
ami szintén jól jöhet netán egyszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!