Melyik alaplapot vegyem? MSI 970A-G46 vagy ASUS M5A97 LE R2. 0?
Amelyik szimpatikus. Nagyjából ugyanarra valók.
A Microstar lapon van pár megoldás, ami nekem szimpatikus. Pl. az elforgatott SATA csatlakozók, a nagy marha hűtőbordák a tápkondikon, a sokcsatornás audio kivezetés.
De ez csak kozmetika. A lényeg úgyis a chipsetben van, az meg egyforma
Hmm nekem is az MSI szimpatikusabb, igen, a főbb különbség az audiócsatlakozások száma.
Plusz az MSI-n 8 tűs 12V-os tápcsati van, az ASUS-on 4 tűs, valamint az MSI-n egyel kevesebb házventilátor csatlakozó van (2), mint az ASUS-on. Ezeken kívül kb ugyanaz a kettő.
A sokkal több áram csak akkor kell, ha erős késztetést érez az AMD, hogy valami idióta módon sokat fogyasztó processzort adjon ki.
Vagy ha te érzel ellenálhatatlan késztetést, hogy a lelket is kitaposd a processzorból.
Minden más esetben a 140W TDP mindenre elég.
De azt írtad, hogy alaplapot akarsz venni.
Nekem az MSI jobban tetszene, ha a kettő közül kellene választanom.
Én nem ajánlanám az msi-t semmi képpen. Pant egy ilyen alaplapot vettem és 3hònap után megadta magát lehet hogy ez külön csak nekem volt így,de nekem azt mondták ha alaplapot veszek akkor msi-t biztos ne gigabyte vagy ehhez hasonlòt vegyek.
Ja hozzáteszem semmi extrát nem csináltam vele. Egyszerűen szar volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!