113fokosnak jelzi a bios processzor hőmérsékletét, szerintem ez nem NORMÁLIS! Everest pedig 126 fokosnak jelzi! :S MIT TEGYEK? Lehet, hogy tönkrement?
#9 +1
kérdezö biztos C ben irja?
mert ha F ben akkor 45-52 fok ha átszámolod az meg egész türhetö
ha bár alapon az is kicsit meleg már szerintem
de roszúl szelözö gépházban természetes is lehet
Tudom hogy valszeg mindenki dobja a negatívot de kiengedem magamból és off topic ,nem kell komolyan venni csak megjegyzés:
Hogy lehet hogy valaki kiad ennyit processzora és egy ilyen dologgal nem tud mit kezdeni?
Ez éppen olyan mit hogy én a kezdő jogosítványommal vennék egy új ferrarit
Ennél jóval kisebb hőmérsékletnél kikapcsolna az alaplap de ahogy előttem is írják leveszed az oldalát és megfogod aztán ha forró pedig megy a hütés akkor gar
113 F° = 45.00 C°
(még ez is kicsit melegebb, a normál 30 - 40 C° CPU hőmérsékletnél!)
Aki nem hitte el, hogy ennyi annak csak gratulálni tudok, nem szeretet hiányos hülye gyerek vagyok, aki azt szeretn3 h foglalkozzanak vele hanem ennyit mutatott a speccy meg az everest, sőt újrainditás után a BIOS is! Kiderült a vadi új 0km-es procin nem volt elég gyári paszta, ezért produkált ilyen hőmérsékletet a proc! Javítva lett a hiba és azóta Gta 4 sem tudja 70c fölé vinni! Köszöm a válaszokat és a segítségeket, még azóktól is akik azt hiszik nemntudok egy c és egy f betűt megkülönböztetni! ;)
VISZONT AZ NAGY FUSZTRÁL, h sokan azt mondták h az alaplanak le kellett volna kapcsolnia!
Alaplap hibás vigyem vissza ?
A processzor küldi a jelet, mikor van túlmelegedve. Valószínű még volt neki pár fok hátra. Intel oldalán a datasheetből meg lehet nézni, hány foknál kapcsolja le magát .
(Még az ősidőkben foglalkoztam overclockkal, akkor a 3 gigás P4 115 fok környékén kapcsolt le, gondolom azóta fejlesztették kicsit)
az előttem szólót kiegészíteném annyival hogy pár hónapja egy Acorp P2 alaplapról is kiderült hogy van bent ilyen funkció (secc/kb 100 fok nál lekapcsolja a gépet)de akkor tényleg nagyon forró ha hozzáérsz
és az az alaplap már több mint 10 éves és fénykorába sem volt egy High-end deszka
Akkor egy mai alaplapba vajon nincs bent ? hát én azt nagyon kétlem,söt ritka még az a tuning lap is amibe ezt te szándékosan ki tudnád kapcsolni vagy állítani a hőmérsékletet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!