Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 113fokosnak jelzi a bios...

Homeless kérdése:

113fokosnak jelzi a bios processzor hőmérsékletét, szerintem ez nem NORMÁLIS! Everest pedig 126 fokosnak jelzi! :S MIT TEGYEK? Lehet, hogy tönkrement?

Figyelt kérdés
Processzor intel i-7 3770 saját processzor hütőjével használom vasárnap óta.

2013. márc. 7. 01:52
1 2
 11/19 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#9 +1

kérdezö biztos C ben irja?

mert ha F ben akkor 45-52 fok ha átszámolod az meg egész türhetö

ha bár alapon az is kicsit meleg már szerintem

de roszúl szelözö gépházban természetes is lehet

2013. márc. 7. 09:56
 12/19 anonim válasza:
Tölsd le a Speccy programot valós értéket mutat és ingyenes is.
2013. márc. 7. 13:21
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha az érzékelő romlott el, bármilyen progival nézheti.
2013. márc. 7. 13:41
 14/19 anonim ***** válasza:

Tudom hogy valszeg mindenki dobja a negatívot de kiengedem magamból és off topic ,nem kell komolyan venni csak megjegyzés:

Hogy lehet hogy valaki kiad ennyit processzora és egy ilyen dologgal nem tud mit kezdeni?

Ez éppen olyan mit hogy én a kezdő jogosítványommal vennék egy új ferrarit

Ennél jóval kisebb hőmérsékletnél kikapcsolna az alaplap de ahogy előttem is írják leveszed az oldalát és megfogod aztán ha forró pedig megy a hütés akkor gar

2013. márc. 7. 13:44
 15/19 anonim ***** válasza:

113 F° = 45.00 C°

(még ez is kicsit melegebb, a normál 30 - 40 C° CPU hőmérsékletnél!)

2013. márc. 7. 16:01
 16/19 A kérdező kommentje:

Aki nem hitte el, hogy ennyi annak csak gratulálni tudok, nem szeretet hiányos hülye gyerek vagyok, aki azt szeretn3 h foglalkozzanak vele hanem ennyit mutatott a speccy meg az everest, sőt újrainditás után a BIOS is! Kiderült a vadi új 0km-es procin nem volt elég gyári paszta, ezért produkált ilyen hőmérsékletet a proc! Javítva lett a hiba és azóta Gta 4 sem tudja 70c fölé vinni! Köszöm a válaszokat és a segítségeket, még azóktól is akik azt hiszik nemntudok egy c és egy f betűt megkülönböztetni! ;)

VISZONT AZ NAGY FUSZTRÁL, h sokan azt mondták h az alaplanak le kellett volna kapcsolnia!

Alaplap hibás vigyem vissza ?

2013. márc. 16. 22:35
 17/19 anonim ***** válasza:

A processzor küldi a jelet, mikor van túlmelegedve. Valószínű még volt neki pár fok hátra. Intel oldalán a datasheetből meg lehet nézni, hány foknál kapcsolja le magát .

(Még az ősidőkben foglalkoztam overclockkal, akkor a 3 gigás P4 115 fok környékén kapcsolt le, gondolom azóta fejlesztették kicsit)

2013. márc. 16. 22:56
 18/19 anonim ***** válasza:

az előttem szólót kiegészíteném annyival hogy pár hónapja egy Acorp P2 alaplapról is kiderült hogy van bent ilyen funkció (secc/kb 100 fok nál lekapcsolja a gépet)de akkor tényleg nagyon forró ha hozzáérsz

és az az alaplap már több mint 10 éves és fénykorába sem volt egy High-end deszka

Akkor egy mai alaplapba vajon nincs bent ? hát én azt nagyon kétlem,söt ritka még az a tuning lap is amibe ezt te szándékosan ki tudnád kapcsolni vagy állítani a hőmérsékletet

2013. márc. 17. 16:09
 19/19 Kállai Levente válasza:
Nem is hogy kikapcsolt volna olyan égett szagot éreznél meg szétolvadna a processzorod i7-nél is 60-70 a normális... 80foknál már csipog és ha annál nagyobbra megy a fok akkor leáll a gép erről ennyit :)
2013. márc. 20. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!