Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért áll le folyamatosan?

Miért áll le folyamatosan?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Van egy routerem /Belkin F5D7230-4/ 2 laptopon szeretnék wifizni, az egyik laptopon teljesen jól működik, az van 1 szobába a routerral. Másik laptopon viszont X idő után (lehet 10p vagy 3ó) ugyan csatlakoztatva vagyunk továbbra is, de nincs internet, csak úgy tudunk visszacsatlakoztatni ha a routert kihúzzuk a konnektorból, s újra bedugjuk.

Miért van szerintetek? Azon a laptopon kell valamit állítani? Vagy vegyünk új routert? Melyik a jó szerintetek?

Köszönöm a válaszokat

2013. márc. 6. 10:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha az egyik laptopon jól működik és a másikon nem, akkor jó eséllyel nem a routerrel van a baj.
2013. márc. 6. 10:59
 2/10 A kérdező kommentje:
Azon a laptopon kell valamit állítani? de mit? :|
2013. márc. 6. 11:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Ahogy az előttem szóló is írta, valószínűleg nem a routerrel van a baj, de ez egy elég soktényezős történet, esetleg próbáld meg törölni majd újra létrehozni (megadni a jelszót) a kapcsolatot problémás gépen. Ha a hiba ezután is fennáll keress valakit aki ért a hálózatokhoz, mert így látatlanban mi sem sokat fogunk tudni segíteni.
2013. márc. 6. 11:04
 4/10 A kérdező kommentje:
Értem, Értem, hát köszönöm azért
2013. márc. 6. 11:05
 5/10 anonim ***** válasza:

A Belkint nem illik routernek csúfolni! Szerezz be egy normális típust! TP-Link, Linksys, Asus, Cisco, DL-Link gyártók között kutakodj!

Vigyázz, nehogy másodszor is beválassz Belkin, Netgear, SMC, DS-Link és hasonló egzotikus "márkákból"!

2013. márc. 6. 12:29
 6/10 anonim ***** válasza:
A Netgear aztán marha egzotikus, végülis a céget még az amerikai tőzsde is jegyzi.
2013. márc. 6. 13:05
 7/10 anonim ***** válasza:

A modem rossz, a Belkin nem szeret több eszközt felengedni egyszerre.

Nekem Netgear modemem van 4 éve, nagyon jól működik.

2013. márc. 6. 13:57
 8/10 A kérdező kommentje:
Rendben akkor veszünk egy új routert. Köszönöm szépen a válaszokat! Remélem az fog működni :)
2013. márc. 7. 08:36
 9/10 anonim ***** válasza:
#6, nem mondtam h ne vegyen Netgear részvényt (nem értek a tözsdéhez), csak hogy ne vegyen Netgear routert. Szerintem elég nagy különbség.
2013. márc. 7. 08:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát jelenleg így gyorsban átfutva meg minden a D-Link-en gondolkozom, de szerintem majd bemegyek ez üzletben s rákérdezek aki ott lesz, s ért is hozzá. :)
2013. márc. 7. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!