Hogyan lehet megtudni egy számítógépnél (laptop), annak szétszedése nélkül, hogy a beépített kártyaolvasója milyen sebességű belső USB porttal kapcsolódik a rendszerhez?
Ki lehet ez olvasni valahol a rendszer leírásoknál?
Esetleg a gyártóműi papírokból?
Honnan és hogyan lehet megtudni?
Köszönöm, a laptop típusa MSI GX700X-258HU.
Hogyan tudom megkeresni, kiolvasni magából a gépből?
Köszönöm!
Szerinted ez mennyire alkalmas (elég gyors) arra, hogy SD kártyáról, pendrive-ról vagy esetleg USB-s külső HDD-ről futtassak MS Office irodai csomagot? Anélkül, hogy azt a laptopra telepíteném.
Köszönöm, még lenne egy kérdésem. :)
A laptopomon néhány éve nem működik a beépített digitális kamera. Valószínűleg figyelmetlenségből törölve lettek a kamerával kapcsolatos fájlok.
Az interneten próbáltam hozzá drivert találni, de nem jutottam semmire. Az MSI oldalain sem.
Lenne javaslatod, hogy merre induljak?
Köszönöm, akkor előkeresem a géphez kapott CD-t.
Bár úgy rémlik, hogy amikor észleltem a kamera hibáját, akkor magam is a kapott lemezeket vettem először kézbe a megoldás végett, és nem jártam eredménnyel.
Igaz, nem vagyok egy informatikai géniusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!