Alma82 kérdése:
Hogy tudom visszatelepíteni a gépemre a soundmax-ot, amit sikerült letörölnöm a gépemről?
Figyelt kérdés
Hiába töltöttem le és telepítettem a végén mindig kiírja, hogy nem találja a driver-t és reboot. Valaki tud segíteni mert így hang nélkül a gépem elég használhatatlan. Köszönöm!2013. márc. 5. 01:50
1/9 anonim válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
Igen itt a probléma ezek szerint nem tudom nekem melyik a jó.Innen már töltöttem le párat de mindig ugyanazt írta ki, hogy nem találja a drivert pedig szinte végig ment a telepítés. Nem tudom, hogy milyen ez a gép annyit tudok,hogy hp és van rajta ilyen is,hogy intel inside celeron. Gondolom ebből nem lehet következtetni melyik verzió kell nekem. :)
2013. márc. 5. 11:51
3/9 anonim válasza:
igy van
gozom nincs ,hogy melyik jo neked
probald szoftveres segitseggel: slimdriver - ingyenes -google
ja barmit csinalsz rendszervisszaallitasi pontot csinalj
a slimdriverben lesz ilyen
4/9 A kérdező kommentje:
Na megint végig ment a telepítés és mielőtt befejezte volna ez írta ki pontosan. Driver not found! Reboot your system, and run this setup again. Valaki remélem tud nekem segíteni mert annyira idegesít.
2013. márc. 5. 12:01
5/9 anonim válasza:
latatlanban gyakorlatilag lehetetlen kitalalni ,hogy milyen drivered hianyzik...hangkartyatipus,alaplaptipus ha integralt a hangkartya...de inkabb szoftveresen probald
6/9 A kérdező kommentje:
Letöltöttem egy programot amivel megtudtam néhány infót a gépről. Operációs rendszer
Microsoft Windows XP Professional 32-bit Szervizcsomag 3
CPU
Intel Celeron
Northwood 0.13um technológia
RAM
512 MB
Alaplap
Hewlett-Packard 089C (JP8) 75 °C
Grafika
Alapértelmezett monitor (1024x768@60Hz)
ATI videó (HP)
Merevlemezek
27,9GB Seagate ST93015A (PATA) 46 °C
Optikai meghajtók
HL-DT-ST RW/DVD GCC-4241N
Audió
Nem észlelhető hangkártya
Így valakinek tipp?
2013. márc. 5. 12:53
7/9 anonim válasza:
Nem észlelhető hangkártya !!!!!!!!!!!
akkor minek a driveret keressem meg?????????
8/9 A kérdező kommentje:
Van benne hangkártya csak azóta nincs hang mióta a driveret letöröltem a soundmaxot. Akkor mit kell most csinálnom? A hangkártyát csak nem lehet kitörölni.
2013. márc. 7. 12:34
9/9 anonim válasza:
kerj meg valakit ,hogy menjen el hozzad es nezze meg mi a palya..nagyon sok idot meg lehet sporolni ..es valoszinuleg helyrehozza a hibat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!