Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a videókártya jó lehet a...

Ez a videókártya jó lehet a gépembe?

Figyelt kérdés

Sziasztok fejleszteni szeretném a gépem ezért kinéztem egy videókártyát csak nem tom eldönteni h az alaplapom kompatibilis-e vele a válaszokat előre is köszönöm!

Alaplap:MSI MS-7204 (Medion OEM)

Videókártya: [link]

2013. márc. 4. 21:25
 1/7 soccerway ***** válasza:

Hali

Van az alaplapon PCI-E x16 tehát belemegy.

2013. márc. 5. 10:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ :) kül szerinted is jò választás? Egy ati radeon x1600 helyet? Játékra stb. Kül honnan tudtad meg h pci-e x16 os? Mert én kerestem az adatok között és nem találtam. :)
2013. márc. 5. 11:52
 3/7 anonim ***** válasza:

nem túl jó választás

a 2gb ddr3 felesleges,nem tudja kihasználni a kártya

és az alaplap oldalán biztos fel van tüntetve az x16

2013. márc. 5. 16:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Tudsz ajánlani ilyen árkategóriában jobbat?
2013. márc. 5. 17:57
 5/7 soccerway ***** válasza:

A google 1. találata ez a kép: [link]

A másik hogy ebbe a régi gépbe nem kell ilyen drága vga kártya, egy nvidia 9600GT bőven elég hozzá, és kb 8 ezer forint.

2013. márc. 5. 19:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Hm. Azért nem olyan régi csak az alaplap az mivel épített gép a proci még elég jò és eddig hibátlanul működöt nem volt olyan játék ami nem ment volna el rajta csak a már kicsit kezdtem kinőni meg csak most vetettem magam bele a gép fejlesztésébe. Szòval ez egy kis ráncfelvarrás de 1-2 év mulva leváltom. De szeretném úgy fejleszteni h ha új gépet szeretnék azt a videòkártyát bele tudjam rakni.Meg most ramot is vettem bele. Kül csak egy éve van meg nekem és akkor építették .
2013. márc. 5. 20:08
 7/7 soccerway ***** válasza:

A lényeg: Hiába van jó processzorod, ha gyenge a vga ami lehúzza, hiába jó a vga-d, ha gyenge a procid. A játék a leggyengébb láncszem szintjén fog menni. Tehát egy dual core processzorhoz vehetsz 60 ezerért vga-t, nem lesz gyorsabb mint egy 10.000 Ft-ossal. Videókártyából olyat kell venni ami a processzorhoz való, se nem jobbat se nem rosszabbat. Ajánlom figyelmedbe az alábbi táblázatot, ebből kiderül hogy a te 15 ezres kártyád teljesítményben hol van, kicsit még lentebb is annál mint amit ajánlottam. Az ati X1950 XTX megfelelője.. A másik, most megvennéd 15ért azt a gyenge kártyát, oké, majd másfél év múlva veszel egy új lapot+ processzort, mondjuk egy intel I5-öst, ahhoz megint kellene videókártyát venni, mert ezzel a kis teljesítményűvel nem lenne kihasználva az új processzorod, az újabb játékok nem mennének rajta teljes sebességen addig, amíg újból nem veszel egy I5-öshoz való kártyát.

[link]

2013. márc. 5. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!