Billentyűzetet, hogy csináljam meg?
A billem csatlakozója ez a fajta: [link]
benne volt a gépbe és amikor a gépet elforditottam valami miatt akkor a gumi boritásból kicsuszott a csatlakozó és a gépbe maradt.Visszatenni nem tudtam mivel apró lukokban volt benne ahova lehetetlen volt vissza tenni ezért levágtam a fejet lehuztam a kábelről az első réteget és öt kábelt kaptam benne: piros,fehér,zöld,sárga és egy szabad kábel amin nincs gumiboritás.Szóval az lenne a kérdés hogy melyiket melyikkel kell összekötni a fejjel ami a gépbe maradt(persze kiszedtem a gépből),hogy újra működhessen?Itt egy kép az egészről,hogy látszódjon miről beszélek:
Ugy meg jobb lenne ha paintel odahuznatok melyikhez melyik jár:)előre is köszi:)
Már 18:32-kor is szopás volt.
De kérdeztem én, hogy miért nem veszel másikat? xD
Másik megoldás, hogy egy lepukkant billentyűzetről levágod a kábelt csatlakozóstól, szétszeded a sajátodat és szépen mindent beforraztasz oda ahova való.
Sokkal egyszerűbbnek tűnik, mint azt a kis dugót gyilkolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!