GTX 650 Ti játékra alkalmas?
Milyen felbontáson,grafikán és hány fps-el futnának modernebb, gépigényesebb játékok?
Amd Athlon II x4 640 @3.01ghz
8GB DDR3 1333 Mhz
Azt látom hogy nem hajtja ki a 7870-em a procim.(bár Crysis 2 multiplayerben nagyrészt 75+%-on megy a VGA)
"akkor vegyél baz.meg magadnak egy GTX 770 -et vagy AMD ROG 9-et 150.000ft -ért és elégedj meg magaddal...minek kérsz tanácsot, ha úgy is van pénzed megvenni..balfax kölök.
Ha ilyen buta vagy hogy gtx 650 ti-re azt mondod xar kártya akkor meg is érdemled hogy lehúzzanak 100.000ft-okkal. "
Ezzel volt csak bajom. Nem montam egyszer sem hgy a GTX 605Ti szar kártya, de ha meg tudtam tenni hogy vegyek egy 7870-et, nem fogok 650Ti-t venni, ami kb a fele teljesítményben...
Utállom hogy ilyen felhasználók vannak ezen az oldalon, miért nem tiltják ki őket, most őszintén?
Én meg utálom az olyan felhasználókat, akik azt hiszik hogy az ATI bármire is jó, majd ha lefagy a Catalyst centered akkor is ezt mond hogy a Nvidia xar. Mellesleg me azt írok ide amit akarok, magasról teszek a kezecskékre...xarok rá úgymond finoman.
AMD = nagy xopás Nvidia = nyugalom, kényelem.
AMD = nagy xopás, xívás, fekete kép, gép ujraindít stb.
Nvidia = kényelem, nyugalom. No lefagyások stb!
A kérdező kommentje:
Ugyan az a válaszoló az utolsó kettő. Azért ne legyünk gyökerek.
# 35/43
A gyökér az te vagy, ha nem vennéd észre te majom, akkor az egyik userhez írtam...csak az már nem jutott el a tudatodig.
Mellesleg,
megmondanád, mégis hol látod hogy az nVidia szar? Sosem mondtam ezt, csak annyit, hogy lehetőségem volt hd 7870-et venni 43ezerért. Nyilván a 7870-et veszem, nem a 650ti, ha van pénz a 7870-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!