Jelenleg egy msi n210-es videókártyám van, méghozzá a passzív hűtős. Tudom hyogy nem egy erőgyár, ezért le szeretném cserélni egy jóvall erősebbre. Tudnátok mondani olyan vga-kat amihez nem kell sok hely a házban?
A vga játékhoz kéne pl: bf3, cod bo2.
Eddig egy Radeon HD 7770 ajánlottak, csak az nem hoszem hogy befér.Ilyen a házam: http://www.youtube.com/watch? V=uyBbYZ50wgs Előre is köszi!
7770 még az alaplapnál se hosszabb... Hogy a fenébe ne férne el? :D
És rossz a link...
Egy fényképet tudsz dobni a belsejéről?
Amúgy 4-5 ezer forintért már lehet kapni fapados házakat amibe belefér.
http://www.youtube.com/watch?v=uyBbYZ50wgs
Hát ez alapján csak LP (Low Profil) kártya megy bele. Viszont a jó hír, hogy a BTX fordított lap mitt (feltéve ha neked is ilyen fura helyen van a proci) bármilyen vastag hűtés belemegy.
A GeForce GT210-nél még egy GeForce 8500GT is sokkal erősebb! Annak a gyártását börtönnel kéne büntetni szerintem!
Van Low Profil Radeon HD7750, 7750 GDDR5, HD7770, sőt még 7850 is! (GeForce oldalon meg GTX650 biztos.)
Ebből a GTX650 és a HD7850 már túlságosan melegszik ilyen házban szerintem.
Az LP kártyák sajnos drágábbak a sima kártyáknál, ezért kb. egy HD7750 GDDR5 van egy árban egy normál méretű HD7770-el.
Mielött ajánlunk kártyát, tudni kéne a táp hány wattos és milyen proci mellé lesz, mert Optiplex 775-ből tudtommal volt gagyi Pentium 4-es (amihez túl erős a HD7770!), meg volt C2D procis, amivel még lehet kezdeni valamit.
"Amúgy 4-5 ezer forintért már lehet kapni fapados házakat amibe belefér."
BTX-et? Ki van csukva, arany árban tartják még a lepukkantakat is ...
file:///F:/DCIM/105NIKON/DSCN2675.JPG
file:///F:/DCIM/105NIKON/DSCN2677.JPG
file:///F:/DCIM/105NIKON/DSCN2678.JPG
ez esetleg??
a procim egy Intel core 2 quad 2.4 ghz
alacsony profilú videókártya érdekelne pl: battlefield 3-hoz
"Intel core 2 quad 2.4 ghz" - Ha jól sejtem jó öreg Q6600???
Az bizony 105W, ha nem húzod akkor is. Akkor lehet csak 100W alatti kártyák jöhetnek szóba. Megnézem mennyi a TDP egy 7750/7770 kártyánál. A GT240 meg sokkal jobb a GT210-nél, de még igen csak gyenge a kérdezett játékokhoz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!