Tele van a D meghajtóm és semmit nem tudok törölni. Valami ötlet?
Nyisd meg benne az exe fájlt, majd válaszd ki a D meghajtót.
Grafikusan fogja szemléltetni a program, hogy mi foglal sokat.
Amúgy miért/miről/mivel készítesz biztonsági másolatot?
Mi honnan a fenéből tudjuk, hogy mi van a gépeden? De komolyan...
Fogd emg aztán formázd le, garantáltan leürül.
Köszi a választ!
2-es a gép magától csinál bizonyos időként biztonsági másolatot, arra az esetre ha elszállna a gép, gondolom...gondolom a windows 7-en volt rajta mert mondom úgy vettem a gépet h rajta volt a win. és magától csinálja a biztonsági másolatot. Megnézem amit küldtél.
3-as tudom hogy ti nem tudjátok, de ez az hogy én sem, mert soha semmit a képen és zenén kívül nem raktam a gépre és egyre csak telek be a D-meghajtó az évek során.... Egyébként nő létemre nem igazán vagyok otthon ebbe és gondoltam itt kapok valami tippeket.
De ez nagyon egyszerű, mert megnyitod a D meghajtót és megnézed mi van rajta.
Nyitsz egy mappát a C-re oda áthelyezed a képeidet, meg a zenéket, aztán leformázod a D-t és visszateszed a képeket, zenéket.
Az automatikus rendszer-visszaállítást emg kapcsold ki, tök felesleges funkció. Ha tönkremegy az OS semmit nem fog segíteni rajta.
Bár így messziről tényleg nehéz lenne belelátni a gépedbe (de ma már nem lehetetlen :), de 200 fotó és 200 zene ha alaposan túlszámolunk sem lehetne 3-4 Gigánál több.
Mint már említették, a rejtett mappákat is meg kellene nézni, azonkívül lehet kiürítetlen lomtár, esetleg valamelyik böngésző azon a meghajtón tárolja az "előzményeket", vagyis a letöltött (megnézett) dolgok gyorsítótárazott adatait. Ez is iszonyú nagyra tud hízni egy idő után pl. a Firefoxnál.
De akkor is valami nagy árulás van a dologban, mert így nagyon aránytalan a meghajtó foglaltsága.
Ha nem jutsz dűlőre, kérj meg egy olyan ismerőst, aki egy kicsit járatosabb a dologban, hogy nézze meg, mi foglal ekkora helyet.
Köszi a válaszokat. Hiszitek vagy nem én semmit nem raktam még a D-re amit rajta van most, az már ott volt amikor megvettem. Így néz ki: [link]
Az a Hddrecovery ( [link] ) nem tudom mi ott volt már úgy minta WindowsImageBackup- itt ha a tulajdonságokra megyek az adja be méretnek hogy 0 bájt.
A legelső amit lesatíroztam az a nevem és ha arra kattintok akkor lehet a biztonsági másolatokat megnézni, törölni stb....így néz ki ha a arra az az a legelsőre kattintok: [link] itt szintén ha a tulajdonságokra megyek azt írja hogy 0 bájt a méretnél. A biztonsági másokat amit el van mentve az 15 GB. De még akkor sincs meg mi foglal el 116 GB-ot... Lehet hívnom kell egy hozzá értő valakit mert úgy látom én nem fogok tudni mi lehet.
Szóval ezek vannak a D-n. Zenek meg a képek azok a C-n vannak egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!