Be tudnátok linkelni ennek az alaplapnak a driverjeit?
Figyelt kérdés
Fujitsu Siemens D1534 ez az alaplap kerestem már de csak olyan fost kaptam,hogy lekell tölteni egy letöltőprogramot és úgy letölteni a drivert nem sikerült.Ami a fontos,hogy a network drivert linkeljétek be ha tudjátok a többit is előre is köszi.2013. márc. 3. 16:15
11/18 A kérdező kommentje:
már megkaptam ami kell hozzá te köszi attól pontozlak most az audio-t keresem de nem naon kapom:)
2013. márc. 3. 18:11
13/18 A kérdező kommentje:
köszi de ezt nem nyissa meg bármit csinálok dupla klikk enter nem hoz elő semmit ujrainditottam a gépet az sem segitett esetleg más van?:)
2013. márc. 3. 18:36
14/18 A kérdező kommentje:
ezt most nem értem miért csinálja
[link] ezt telepitem majd a telepités vége felé mikor végezne ezt adja ki hibauzenetnek:
Not found driver.Reboot your system valami ilyesmit most akkor mivan régebbi verziot vagy mit kell telepiteni hogy nem találja a drivert?
2013. márc. 3. 19:02
15/18 P.O.C. válasza:
Amit én linkeltem azt az eszközkezelőből kell telepíteni (illesztőprogram frissítése varázsló), mivel nem tartalmaz a telepítéshez szükséges exe fájlt.
16/18 A kérdező kommentje:
azthiszem sikerult telepiteni de meg most is ugyanazt irja ez a soundmax hogy Driver not found.Reboot your system and run setup againHang meg most sincsen:((
2013. márc. 3. 19:27
17/18 A kérdező kommentje:
egy másik telepitő azt mondja hogy szükség van a hda audi busz illesztőprogramra Mit csináljak neten nem kapok ilyet amit lelehet tölteni esetleg ha ti igen link pls:)Mindenkit pontozok:)
2013. márc. 3. 20:00
18/18 A kérdező kommentje:
hda audio*
2013. márc. 3. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!