Mondanátok játékra egy olcsóbb videokártyát?
A keretem max 25k. Ennél föntebb nem megyek.
PCI-expresses kellene.
Az is elég, ha a Hitman 5. részét viszi (1440X900, Medium, No AA)
Előre is köszi a válaszokat :)
xD Mondjuk ott a pont...
De kissé feltűnő hogy nincs ott a 'hasznos válasz %' ...
Esetleg nem egy újabb moderátor? (nem az utolsó válaszoló)
Sapphire egy szar! Egyáltalán nem a legjobb gyártó. EVGA és Asus a legjobb VGA-k terén. Annyi pénzért meg nem kapsz ilyeneket úgyhogy marad a MSI.
Nem Vram alapján ítéltem meg a VGA-t. Ez viszont már oda vissza veri a szar Sapphiret.
MSI 7750 1GB DDR5 OC
Erre 36 hónap garancia van.
Shapphire meg 24 és garantáltan kilökheted a kukába 2 év után. Ha egy normális számítástechnikai üzletbe bemész megmondják neked, hogy a Sapphire egy szar.
Jaja... Rastának igaza van!
Én egy NVIDIA-t "löktem ki a kukába" mert szarrá ment. Gainward volt. De nem írom le a gyártót. Teszem hozzá, NEM EGY SZÁMTECH BOLTBAN VOLTAM ahol a Sapphire-t dicsérték a legjobban, ráadásul azt is hozzátették, hogy az az elsődleges AMD vevő, így az a legjobb. Kicsit járj utána ;) Nem próbálja a maga módján húzni a karikat, ért hozzá. MSI meg elég szar anyagminősége miatt marad alul. Láttam egy csomó MSI VGA-t, alaplapot, és meg kell mondjam, olyan anyagból készül a karik "hűtése", és a díszek mint egy homokozólapát. És nem a jobb fajta. Szóval mielőtt leszarozol valamit járj utána neki!!!
Ráadásul az MSI-re meg azért van annyi garancia, mert sokkal nagyobb az esély h szarrá megy... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!