ZTE Blade Android Frissítés?
Figyelt kérdés
Jelenleg a gyári androidon fut a mobil, GEN 2-es..
Valaki letudná írni pontról pontra hogy hogyan tudnám az androidomat frissíteni 2.3 vagy fölé?
Elnézést ha hülyeséget írtam, síkhülye vagyok az androidokhoz..
2013. márc. 1. 23:36
1/5 anonim válasza:
Google >> keresés >> zte blade root, aztán feltolsz vagy egy frissebb droidot, vagy válogathatsz egyéb custom romok közül
lépésenként leírják több nyelven is, hogy mit kell csinálnod, amit nem fogok bemásolni, mert én is onnan szedném ki
2/5 A kérdező kommentje:
Ez aaa.. CyanogenMod 7.2.0 ez használható?
2013. márc. 2. 00:17
3/5 A kérdező kommentje:
Megnéztem mindent, de számomra mind nagyon bonyolult.. Valahogy jobban passzolnák hozzám a
"Dugd föl a gépre a mobilod, kattints a START gombra mikor elkezd világítani és updateli magának" fajta dolgok..
2013. márc. 2. 01:06
4/5 anonim válasza:
Na, a root az, ami pont nem így működik, de ha kicsit utána olvasol, gyorsan bele lehet jönni. Ha ennyire nem megy, kréd meg egy hozzáértő ismerősöd - ek igen, használható az a rom is.
5/5 A kérdező kommentje:
Rootoltam már egy ideje, de a Rom telepítéshez még mindig hülye vagyok
2013. márc. 2. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!