Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem jó a gigabyte...

Csmiso kérdése:

Miért nem jó a gigabyte hd7770-es videókártya? Nekem azt mondták nem jó a giga de miért?

Figyelt kérdés

2013. márc. 1. 22:22
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Ez hülyeség.Itt a GYK-n nagyon elvan túlozva ez a Giga hiszti.Az igaz,hogy volt probléma a Giga HD68XX szériával.De a HD7XXX mára már teljesen korrekt,megbízható.Az ismerősömnek is HD7950-e van,és semmi probléma vele.
2013. márc. 1. 22:25
 2/9 anonim ***** válasza:

Mer már régen elhanyagolják a minőséget.

költséghatékonyabb kivitelezésbe kezdtek ami a minőség romlásához vezetett azért hogy a fejesek minél több lóvét le tudjanak gombolni a vásárlókról

2013. márc. 1. 22:26
 3/9 anonim ***** válasza:
legalábbis anno ez volt most nem tudom
2013. márc. 1. 22:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Ismert erdei körökben az az általános nézet, hogy mostanában túl sok giga megy vissza gariba.

Hogy ebből mennyi az igazság? Hivatalos statisztikát ez ügyben én nem láttam.

2013. márc. 1. 22:28
 5/9 anonim ***** válasza:

#1 +1

Így igaz.

#2 Melyik gyártó nem ilyen?? (sajnos mindegyik a profitra megy és nem a minőségre:S)

2013. márc. 1. 22:28
 6/9 anonim ***** válasza:
#4 #1-nek: Nekem 5770 gigám volt. Azzal sem volt semmi gond soha. Az új tulaj sem panaszkodott. (KOPP,KOPP,KOPP) Eddig.
2013. márc. 1. 22:30
 7/9 anonim ***** válasza:

persze természetesen mindegyik a profitra megy de nem mndegy azsem hogy ez mennyire nyomja rá a pecsétet egy termék minőségére.

pl szerintem még mindig az Asus lapok a legjobbak igaz el is kérik az árukat de legalább megbízhatók. bár úgy látom hogy az Asrocknak is sikerült kimászniuk abból amiben nemrégiben a Gigabyte is volt. persze lehet hogy ez inkább a veszteség csökkentésére volt jó. ha így van nem ismerem a bevételeit. de szerintem nagyobb kárt csináltak azzal hogy sok Gigabyte fant elriasztottak maguktól.

2013. márc. 1. 22:34
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat akkor szerintem gigát veszek. majd kiderül milyen. meg lehet hogy 1 évig sem használom csak most kell egy és addig majd gyüjtök vmi jobbra
2013. márc. 2. 10:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Amúgy pár hónapja állítottam össze egy gépet itt a GYK-n egy kérdezőnek Giga HD7770-el.Többször is beszéltem vele,nincs vele semmi probléma.Nagyon megvan elégedve vele.
2013. márc. 2. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!