Miért nem jó a gigabyte hd7770-es videókártya? Nekem azt mondták nem jó a giga de miért?
Mer már régen elhanyagolják a minőséget.
költséghatékonyabb kivitelezésbe kezdtek ami a minőség romlásához vezetett azért hogy a fejesek minél több lóvét le tudjanak gombolni a vásárlókról
Ismert erdei körökben az az általános nézet, hogy mostanában túl sok giga megy vissza gariba.
Hogy ebből mennyi az igazság? Hivatalos statisztikát ez ügyben én nem láttam.
#1 +1
Így igaz.
#2 Melyik gyártó nem ilyen?? (sajnos mindegyik a profitra megy és nem a minőségre:S)
persze természetesen mindegyik a profitra megy de nem mndegy azsem hogy ez mennyire nyomja rá a pecsétet egy termék minőségére.
pl szerintem még mindig az Asus lapok a legjobbak igaz el is kérik az árukat de legalább megbízhatók. bár úgy látom hogy az Asrocknak is sikerült kimászniuk abból amiben nemrégiben a Gigabyte is volt. persze lehet hogy ez inkább a veszteség csökkentésére volt jó. ha így van nem ismerem a bevételeit. de szerintem nagyobb kárt csináltak azzal hogy sok Gigabyte fant elriasztottak maguktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!