Melyik foglalatnak van jövője?
"Nos úgy vélem kár eltérni a tárgytól és rátérni az AMD APU"
Ez miben is tér el? A kérdésben a foglalatok jövőjéről van szó, az FM2 pedig a legújabb AMD foglalat ahol túlnyomó részt APU-k vannak, pluszba a jövő meg az integráció, szóval nem értem miben tér el a kérdéstől.
"(gyakorlatilag processzor és videóvezérlő egyben) "
Ezt többször is említed, de nem igaz. Ilyen erővel az SB, clarkadale stb is APU lehetne ha ez ennyire egyszerű...
"mivel az asztali gépek szegmensében ahol a különálló vga az igazán jó választás."
Még. Légyszíves nézd már meg az új generációs konzolok hardvereit(bár ezek is csak mentek a muszájság árral).
"Őszintén szólva én nem is erőltetném az asztali szegmensben, mivel aki játékra akar számítógépet, az biztos nem fog venni APU-s gépet."
A jelenben élsz, bár én lennék meglepve ha az orrodnál tovább látnál. Annyit azért elárulok, hogy nem csak az AMD ilyen "buta", hogy ide is hozzon APU-t, ezt teszi az Intel és és nem sokára az nV is.
"még ha úgy gondolnád, hogy fogalmam sincs"
Úgy vélem még most is, ezzel, hogy asztalra hülyeség APU-t hozni csak még jobban ráerősítettél erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!