Ez a 2 kártya passzol? :S
Figyelt kérdés
van egy 7870-em, nemtudom már melyik boltból vettem. most így később gondolkoztam, és szeretnék még egyet. sapphire kártyám van, de nem tudom ennyire pontosan, mint amennyire itt írja. [link] azt szeretném tudni, hogy mindegy melyik sapphire karit veszem, és ugyan olyan lesz, mint a másik, vagy ez annyire m1, hogy més asus-t is vehetnék? :D2013. márc. 1. 20:18
1/8 anonim válasza:
Igen működik crossfireben a 2 azonos de más gyártótól származó kártya. de én inkább ugyan olyat vennék
2/8 anonim válasza:
Azért ugye megvannak a hardveres feltételek hozzá?
3/8 anonim válasza:
Na igen azért csak olyan alaplapba érdemes tenni amin 2 16x-os módot támogató sín van. meg a táp is ugye
6/8 A kérdező kommentje:
Igen. Táp necces. (Fsp hexa500w) proci megvan(fx-8150) alaplapis(asr970 extreme4)
2013. márc. 1. 23:46
8/8 A kérdező kommentje:
tudnátok egy olcsóbb fajta tápot, ami elbírja? nem akarok túlköltekezni
2013. márc. 2. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!