Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Külső winchestert, usb-n...

Külső winchestert, usb-n csatlaakozót hogy érdemes eltávolítani, csak kihúzom és annyi vagy előtte le kell választani az eszközt?

Figyelt kérdés
Valaki esküszik rá hogy ha nincs kihúzás előtt leválasztva tönkremegy, valaki meg azt mondja fölösleges.
2013. márc. 1. 16:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha előtte másolsz rá fájlokat és rögtön kihúzod, vagy rövid időn belül - függ, hogy mekkora fájl-t másoltál rá- azután, hogy befejezte a másolást, akkor hibás lesz a fájl és nem fogod tudni megnyitni, ha nem választod le előtte. Ha csak olvastad a fájlokat rajta, akkor nem lesz semmi baja. De írás után sosem húzzuk ki csak úgy.
2013. márc. 1. 16:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Az a biztos, ha szoftveresen leválasztod előbb, mert nem tudhatod, h éppen mi zajlik a vinyóban. Ha vmi történés van, akkor szól a sw, h nem engedi leválasztani.

Ha tuti vagy benne, h csak álldogál -> nyugodtan kihúzhatod. :)

2013. márc. 1. 16:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Én ki szoktam húzni nem hiszem hogy bármi baja lesz tőle elvégre P&P eszköz baja nem lesz tőle max a fájlrendszer sérülhet de következő csatlakoztazáskor a windows ezt kijavítja
2013. márc. 1. 16:36
 4/7 anonim ***** válasza:

ha USB-n keresztül kapja a tápfeszültséget... (nincs külön 230V-os tápegysége)...nagyon nem javasolt csak simán kihúzni.

Ugyanúgy járhat, mint a beépített HDD, ha a működése közben hírtelen áramszünet lesz, vagy lecsatlakoztatják a gépet a hálózati feszültségről!

Sérülhetnek az olvasókarok, úgy, hogy akár használhatatlanná is válhat a vinyó!

...és akkor irány a KÜRT Zrt...(ha menteni akarod a rajta lévő adatokat), ami nem tesz jót a családi költségvetésnek!)

2013. márc. 1. 17:39
 5/7 anonim ***** válasza:
igaz én a 3.5-ösre gondoltam xD
2013. márc. 1. 19:51
 6/7 anonim ***** válasza:
De tudtommal a 2.5-ös még azután is pörög miután kiadattad
2013. márc. 1. 19:51
 7/7 anonim ***** válasza:

"igaz én a 3.5-ösre gondoltam xD"

Ricsi! Ez az összes méretű vinyóra igaz, ezt már nem tudod kimagyarázni. Te is rosszul csinálod, mint sokan mások...

"Ha tuti vagy benne, h csak álldogál -> nyugodtan kihúzhatod. :)"

Ez is tök jó ötlet. Hogy lenne benne biztos. Ő ír a vinyó helyett vagy mi???

2013. márc. 1. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!