Millenium Falcon kérdése:
Van olyan elektronikus rajztábla ami mutatja is amit rajzolsz?
Figyelt kérdés
Mert én csak olyat láttam eddig ami csak fekete és a monitoron látod amit rajzolsz... De nekem olyan kéne aminél magán a táblán is látod.. mert engem baromira idegesít, hogy máshol látom mint ahol csinálom. Az évek során nagyon megszoktam a hagyományos rajzolásnál.. :D#elektronikus #RAJZTÁBLA
2013. febr. 28. 18:52
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Valami olyasmire gondoltam ami még szükségel számítógépet. És mondjuk nekem kerül annyiba mint az autóm... :D
2013. márc. 3. 21:17
3/4 anonim válasza:
Első vagyok.
Nem hiszem, hogy mások gyártanának ilyen táblát amilyet te keresnél, ha meg olcsó, akkor nem hinném, hogy nagyon minőségi lenne...
Az említett Cintiq táblákból van Cintiq 12wx is. Ez kisebb és olcsóbb, bár nem tud annyit mint a másik kettő, de ez is jó lehet! :)
4/4 anonim válasza:
egy érintőkijelzős monitor? :)
úgy tudom hogy lehet kapni hozzájuk különféle érintő tollakat is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!