Merevlemezen lemezellenőrzés? Milyen hosszú? Mi az eredménye?
Az egyik merevlemezemen lévő fájlokat egyre nehezebben tudtam megnyitni, gyakran csak hibásan (pl.: A fénykép fele eltűnt!?) Úgy döntöttem hogy csinálok egy Lemezellenőrzést, és bejelöltem hogy javítsa ki a a hibákat is. Már 24 órája fut a lemezellenőrzés, az első 3 fázis gyorsan lement, de a 4. és 5. fázis nagyon lassú. Mindeközben hangosan, és durván "kattog", nem szeretném ha beszarna. Fontos dokumentumok vannak rajta és azokat szeretném visszanyerni.
Esetleg valami tanács, mi lesz az eredménye? Túléli a megpróbáltatásokat?
24 óra után, 5. fázis 5. zöld kockájánál tartok, egyre jobban és hangosabban kattog.
Besz*rni nem fog, mert már besz*rt és az utolsókat rúgja.
Amilyen gyorsan csak lehet csinálj egy adatmentést! Ha ez megvan lehet tovább nézegetni, hogy menthető-e v. sem (valószínűleg utóbbi a helyes válasz)
27 órája nyomom, most 5. fázis 13 kocka (50%).
De mi a tökért szart be? Nem esett le, nem tört össze, 2 éves Samsung gyártmány...
Ámen Atyám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!