54 megabites router 54 megabites wifiadapterrel miért csak max 1,5 MB os adat átvitelre képes?
Figyelt kérdés
elvileg az kb 15 megabit lenne nem? a másik gép amire áthejezéssel pakolok fájlokat abban 150 Megabites wifiadapter van az enyémben pedig 54 és a router is csak 54 megabites... jah és g re van állítva a router....2013. febr. 28. 10:17
1/4 anonim válasza:
Leginkább azért, mert az 54 Mbit csak egy elméleti sávszélesség ami csökken a távolsággal az akadályokkal a kétirányú forgalommal.
2/4 anonim válasza:
A 15 megabitet nem tudom, hogy számoltad ki. Elméletben 6,75 MB/s-et kellene vinnie. Ez kb úgy érhető el, hogy nincs több hálózat 200 m-es körzetben és az eszközök antennája összeér.
Ezek közül bármelyik nem teljesül már nem lehet elérni ezt az elméleti sebességet. Ha kevés, akkor kábelezz (az eszközök cseréje nem biztos, hogy megéri)
3/4 A kérdező kommentje:
a két gép két külön szobában volt... mert egyik laptop másik asztali... az asztali géphez kb 3-4 méterre van a router és a laptop is itt van akkor sem jobb a sebesség... néha érzékel a laptop más wifi jeleket ( falun lakom ) de nem mindig... pl most a 8 dbi-s antennával semmit sem talál a router...
2013. febr. 28. 12:00
4/4 anonim válasza:
jogos az ijedelem, de ez van... én a XI.kerben lakom, rengeteg a wifijel, de az nem jelent semmit...nekem is kevesebb...nem idegesítem magam ilyenen...
fogadd el úgy ahogy van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!