Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit ajánlanátok az alábbi...

Mit ajánlanátok az alábbi konfighoz? (Táp, ház, cooler kéne)

Figyelt kérdés

AMD FX-8120 proci

Gigabyte HD7870 2GB VGA

Asus M5A97 LE R2.0 alaplap

Ezek mellé keresek (ha lehet olcsóbban) tápegységet, házat, és procihűtőt. (Processzort nem akarom húzni)

2013. febr. 27. 11:12
 1/7 A kérdező kommentje:
Memóriát elfelejtettem odaírni, de azt már választottam.
2013. febr. 27. 11:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Biztos FX-8120?

Én olyat nem vennék,inkább FX-6300,vagy FX-8320.

A VGA jó,de szerint Giga helyett Sapphire,egyrészt mert jobb,másrészt olcsóbb.

Kérdésre:

Mennyiből kéne a ház,táp,hűtő?

2013. febr. 27. 13:01
 3/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Thetmaltake Commander MS vagy GS szériából válsz egyet pl.

Chieftec CTG 500W

cpu hütöt meg olcsót felesleges vened illetve 8120 ra már amugy is komolyabbat venék

de ha nem tuningolsz gyári is elég

FX-6300 at venném én is helyedben föleg ha játék a fö cél

CoolerMaster TX3 EVO ára most megint normalizálodot ha igaz szóval pl. az ha legolcsóbb hütö kel ami türhetö is

de én inkább félre teném és késöbb venék

vagy árán házra venék ventiket inkább...

2013. febr. 27. 13:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, azt azért megkérdezném hogy mi a baj az FX-8120-al? Egyébként lehet akkor gyűjtögetek majd tovább ha meglesz a gép és veszek majd egy komolyabb hűtőt. Amúgy a ház maga annyira nem fontos, csak férjenek el benne a dolgok :) Szépítgetni ráérek később. Még egy kérdés, 500W-os tápegység biztos elég?
2013. febr. 27. 13:55
 5/7 A kérdező kommentje:
És amúgy ha az FX-6300-at veszem mellé, akkor kezdetben használhatom azt is gyári hűtővel?
2013. febr. 27. 13:57
 6/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Az az 500W os amit irtam az elég Chieftec CTG 500W

ez a legolcsóbb ami elég

M-Tech 800W Black Edition az nem lene elég a konfighoz

érted kérdezö?:)

ha nem akkor nem is kell a lényeg hogy ha jót akarsz akor azt veszed tápnak amit irtam

ha jobb kel attól csak mégjobban megíjednél (föleg árától:P) szóval nem is irok most

.

fx6300 igen elég lesz gyárihütö is

méghozá ahoz lesz elég csak igazán

mivel 95W TDP s fx8120 pedig 125W TDP s és 95W ost szerintem nem igazán árúlnak nálunk...

gépház meg nem csicsák miat fontos hanem hogy jól szelözön és bizony az nagyon kel ilyen drága hardverek melet már

ha Commander túl csicsás neked akkor árban

Xingmatek Asgard Pro 13ezer kb.

letisztult ház

nem a csicsát fizeted meg általában söt

az olcsó ócska házak általában tele vanak csicsákal kitudja mért... ere is pluszt pénzt fektet gyártó és szelözésre már 0 marad...

de hát tetudod mit veszel

én M-Tech, Kolink, Gigabyte 7-8-9ezres (És persze ATX legyen) házainál aláb nem adnám

de ha mindenkép tönkre akarod vágni drága hardvereid akkor válsz magad egy filléres zárt papirházat...

2013. febr. 27. 14:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Tisztázzuk, 2 évvel ezelőtt szedtem szét és adtam el a régi asztali gépemet, azóta laptopom van, de most elhatároztam hogy szeretnék megint asztali gépet. Nem vagyok túlságosan elmélyülve a témában, ezért kérdezgetek (meg értetlenkedek) sokat.:) De így amiket leírtál a házról is, értem már mért érdemes jobbat venni.
2013. febr. 27. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!