Mit ajánlanátok az alábbi konfighoz? (Táp, ház, cooler kéne)
AMD FX-8120 proci
Gigabyte HD7870 2GB VGA
Asus M5A97 LE R2.0 alaplap
Ezek mellé keresek (ha lehet olcsóbban) tápegységet, házat, és procihűtőt. (Processzort nem akarom húzni)
Biztos FX-8120?
Én olyat nem vennék,inkább FX-6300,vagy FX-8320.
A VGA jó,de szerint Giga helyett Sapphire,egyrészt mert jobb,másrészt olcsóbb.
Kérdésre:
Mennyiből kéne a ház,táp,hűtő?
Thetmaltake Commander MS vagy GS szériából válsz egyet pl.
Chieftec CTG 500W
cpu hütöt meg olcsót felesleges vened illetve 8120 ra már amugy is komolyabbat venék
de ha nem tuningolsz gyári is elég
FX-6300 at venném én is helyedben föleg ha játék a fö cél
CoolerMaster TX3 EVO ára most megint normalizálodot ha igaz szóval pl. az ha legolcsóbb hütö kel ami türhetö is
de én inkább félre teném és késöbb venék
vagy árán házra venék ventiket inkább...
Az az 500W os amit irtam az elég Chieftec CTG 500W
ez a legolcsóbb ami elég
M-Tech 800W Black Edition az nem lene elég a konfighoz
érted kérdezö?:)
ha nem akkor nem is kell a lényeg hogy ha jót akarsz akor azt veszed tápnak amit irtam
ha jobb kel attól csak mégjobban megíjednél (föleg árától:P) szóval nem is irok most
.
fx6300 igen elég lesz gyárihütö is
méghozá ahoz lesz elég csak igazán
mivel 95W TDP s fx8120 pedig 125W TDP s és 95W ost szerintem nem igazán árúlnak nálunk...
gépház meg nem csicsák miat fontos hanem hogy jól szelözön és bizony az nagyon kel ilyen drága hardverek melet már
ha Commander túl csicsás neked akkor árban
Xingmatek Asgard Pro 13ezer kb.
letisztult ház
nem a csicsát fizeted meg általában söt
az olcsó ócska házak általában tele vanak csicsákal kitudja mért... ere is pluszt pénzt fektet gyártó és szelözésre már 0 marad...
de hát tetudod mit veszel
én M-Tech, Kolink, Gigabyte 7-8-9ezres (És persze ATX legyen) házainál aláb nem adnám
de ha mindenkép tönkre akarod vágni drága hardvereid akkor válsz magad egy filléres zárt papirházat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!