A gépemen windows 7 ultimate, van telepítve hogyan tudok vissza álni xp 3 ra? Nem enged telepíteni?
Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 08:24
1/4 anonim válasza:
Fogsz egy xp telepítőt, arról bootolsz és csinálsz egy tiszta lelepítést.
Miért ne engedne telepíteni, ha egy nyomorult bit nem marad a win7-ből a vinyó formázása után?
2/4 anonim válasza:
Win 7 esetében nem tudom, hogy megy, de Vistánál, amikor xp-t akartam telepíteni a helyére, a telepítő közölte, hogy újabb rendszer van a gépen és nem fogja felülírni/letörölni. Megoldásként (némi anyázás után) bebootoltam egy live cd-ről, simán töröltem a partíciót, aztán telepítettem az xp-t, probléma nélkül.
3/4 anonim válasza:
én ma telepítettem egy xp-t a win7-es gépre,és teljesen simán ment minden ,
4/4 anonim válasza:
Tiszta telepítéssel kell telepíteni , a Windows 7 telpepítőjével pedig le kell formázni azt a particiót amelyiken az XP van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!