I5 3570k-s procihoz Nvidia gtx-sorozat, vagy Hd 7000-res sorozat jobb választás játékhoz?
"de mindenki azt hajtja, hogy játékra nvidia a megfelelő i5höz."
Akkor az a "mindenki" kicsit inkompetens a témában.
A HD 7850 jó lesz, de játékra megfelelőbb pár egy gyengébb i5, plusz HD 7870
Meg van már a proci? Mert ha játékra lesz a gép elég rossz az összeállítás. Mert ugyan persze az i5 kétségtelenül jó, viszont játékok alatt unatkozni fog még egy hd7850el is, arról nem is szólva, hogy a gtx 650ti gyengébb nála és kártya vétel előtt nem a memória sávszélessége a lényeg, az csak 1 adat a sok közül.
Szvsz ha már megvan a proci akkor a 7850 mindenképpen jobb választás mert erősebb, de még egy hd7970 is jól mutatna mellette.
Szóval ilyen nem létezik, hogy i5 meg nvdia a jó játékra. ez faxság ^^' attól függ mennyi pénze van az embernek és mire kell, játékra jobb egy erősebb vga és egy olcsóbb proci.
Megvan már az i5?
Mert ha nincs,akkor inkább
- FX6300+HD7950
- 750K+HD7870
Ha nincs meg az i5,akkor azt is kalkuláld bele,hogy ahhoz a procihoz egy legalább 24-26 ezres lap kell,hogy értelmet nyerjen a szorzózármentessége.
Ha meg megvan,akkor gondolom nem vagy olyan nagyon szegény,gyűjts még egy kicsit,és HD7870 legyen mellette(56ezer).
A procim már megvan, és teljesen meg vagyok vele elégedve.(jelenleg alap 3.8gh-es órajelen is) Azt értem hogy a 7850 nem dolgoztatná meg a procit, de nekem nem is az a lényeg, hanem h kb 2 évig legalább el lehessen vele játszogatni vagy 720pben vagy akár 1080p-ben. És 100e-rem meg nincsen 1 vgra, meg annyira nem is őrültem meg, hogy kiadjak érte annyit:D
Am nem tudom miért állítják sokan ezt, hogy az nvidia jobb, de hát tényleg ezt hallani.
De akkor a lényeg, hogy szerintetek a 7850 se lenne 1 rossz párosítás vele. Akkor lehet, hogy hozatok egyet hagy pörögjön a crysis:)
38 ezerért teljesen rendben van egy HD7850,már ha új.
Egyébként a HD7870 56 ezer forint,ha mégis érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!