Milyen kábel ez, kijött, de hova megy vissza?
Figyelt kérdés
Ki lett porszívózva a gép belseje, aztán meg nem működött a hangszórója, a hangszórónak nincs baja megnéztem, valami bent a gépben lehet. Ahogy szétszedtem ezt a kábelcsomót találtam, szerintem ennek bedugva kéne lenni. Lehet hogy emiatt nem működik a hang? Ez van ráírva a vezetékek végén lévő műanyagokra: spkout r, spkout l, gnd, mic in, mic bias. Másodjára látom a gép belsejét fogalmam nincs mi ez és hova kell. De ha emiatt nem működik a hang akkor meg tudná nekem mondani valaki hogy hova kell ezeket rakni?
2013. febr. 25. 12:14
1/6 anonim válasza:
nagy az esély, hogy a bal alsó sarokban (a képen) az AUDIO1-ről piszkáltad le ... az alaplap rajza kellene neked, hogy mit hová dugj ott, de az is lehet, hogy apróval jelöli a tüskék mellett, nézd meg jól
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! igen, valószínű onnan jöttek ki. Megnéztem közelről és ott ilyen R-el kezdődő jelzések vannak a tüskék mellett. Gondolom van jelentősége hogy melyiket melyik tüskére rakom rá. Azt honnan tudhatom meg hogy melyiket melyikre dugjam?
2013. febr. 25. 12:55
3/6 anonim válasza:
elvileg kellene lenni egy rajznak az alaplapról
4/6 A kérdező kommentje:
az sajnos nincs meg már szerintem :(
2013. febr. 25. 13:12
5/6 anonim válasza:
okosodj innen (a 17. oldal alján) ha igaz ez az alaplapod
mondjuk érdekes, hogy front panel audióról ír
6/6 A kérdező kommentje:
köszi, hátha innen valamit össze tudok hozni, ha meg nem akkor elviszem valahova hogy helyretegyék
2013. febr. 25. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!