A dvd író/olvasó az általam írt lemezeket tökéletesen kiírja, de nem olvassa be. Mi lehet a gond?
A legelső lemezt mikor felírtam vele, akkor még jó volt. Be is olvasta. Nem tudom melyik Nero verzió volt, de az azt követő lemezre amit ráírtam, mindegy hogy zene, dokumentum egyiket sem olvassa vissza. A lemezt beolvastam egy másik számítógépen, minden adat rajta van, hibátlan.
Próbáltam többmenetes lemezként, egyszer írható lemezként, sebességváltoztatásokkal, különböző nero verziókkal, tehát már mindent kipróbáltam, amit ugye tudtam. A lemez behelyezése utána a sajátgépben annyit lehet látni hogy cd-meghajtó, 0 bájt a mérete, és mindenáron írna rá fájlokat. Van olyan régebbi dvd ami szintén -R-es és azt beolvassa, egy másikat már nem. Volt már valakinek hasonló problémája, vagy egyedül lennék ezzel? Esetleg valami beállítás probléma? Tényleg nincs semmi ötletem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!