Milyen GPU-t érné meg megvenni?
Figyelt kérdés
A jelenlegi videókártyám egy Gainward GTS 450 2gb GDDR5-ös.A CPU-m AMD FX 8350.A processzor remekül muzsikál, viszont a videókártya nem egy erős darab, így az olyan játékoknál amik a videókártyát nagyon eszik(pl. Far Cry 3, magasra van beállítva és így 25-35 között mozog az fps-em.Illetve Witcher 2, ami ultrán fut, szintén ennyi fps-en)nem túl sok az fps-em.Ezért kellene vennem új videókártyát, én egy GTX 660-on vagy 670-en gondolkoztam, még a 680 is eszembe jutott,bár az nagyon drága.Így hát szerintetek mi érné meg ezek közül,esetleg másik GPU(k) jobban megérné ?2013. febr. 24. 15:36
1/3 anonim válasza:
Mennyid van a videókártyára?
Én amd(ati) vonalon gondolkoznék...
2/3 Komplikato válasza:
A FarCry 3 motorja erősen DX11-es GeForce-ra van kihegyezve sajnos, tehát ha ez neki fontos, akkor maradjon szerintem a GTX vonalon. Esetleg jól árasított használt GTX580?
3/3 A kérdező kommentje:
Pénzben van elegendő, hiszen már eléggé "olcsón" beszerezhető egy GTX 660 is.
2013. febr. 24. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!