Ha eltérő orajelű memóriiák vannak a gépbe akkor a dualchannel nem fog működni?
Figyelt kérdés
Jelenleg 2x1Gb geil ultra 667mhz ddr2 van benne es olcsón tudtam rendelni pluszba szintén 2x1gb geil ultra ramot viszont ez 800mhz.es. Szerintetek menni fognak dual channelbe? A lapom 800mhz.ig támogatja a memóriát2013. febr. 24. 09:07
1/3 anonim válasza:
Természetesen menni fog, viszont a rendszer mindig a leglassabb ram órajelén hajtja meg az összesen. Tehát hiába rakod be a 800Mhz-eset, az is csak 667Mhz-en fog menni.
2/3 A kérdező kommentje:
Azzal tisztában voltam hogy akkor a 800 mhz.es is 667mhz.en fog futni csak ez a dual channeles működésben nem voltam biztos :). Köszönöm a választ
2013. febr. 24. 09:17
3/3 anonim válasza:
Páronként kell azonos típusnak lenni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!