Hogyha Xboxon akarok felvenni játékmeneteket akkor ahhoz kell valami amire pluszba kell kőltenem? (több lent)
Figyelt kérdés
Van számítógépem is amin van HDMI bemenet! nos az lenne a kérdésem ,hogyha a HDMI-s kábelt bedugom az xboxba+pc be akkor létezik-e olyan program vagy esetleg alapból felismeri amin keresztül fel tudok venni játékmeneteket?Előre is köszönöm!2013. febr. 23. 22:25
1/13 anonim válasza:
olyan nem lehetséges, hogy a pc-den hdmi bemenet legyen, max ha all in one pc-d van, de akkor is csak monitorként tudod használni vele >> nem lehet így megoldani, kell venned hozzá valamilyen capture box-ot, vagy kártyát...
ezek átlagosan 30-50K-ba kerülnek...
én egy avermedia live gamer hd-t ajánlok, mert azzal tudsz pc-ről is felvenni, de persze ha all in one pc-d van, akkor ez nem lehetséges, tehát ha az van, akkor avermeia game capture hd
2/13 A kérdező kommentje:
videókártyámon van sima meg hdmi bemenet! és egy 10k-s dazzle nem jó hozzá?
2013. febr. 23. 23:03
3/13 anonim válasza:
Milyen videokártyád van,amin van HDMI bemenet?
Én még soha nem hallottam róla,hogy létezne ilyen.
4/13 anonim válasza:
A videokártyádon esetleg hdmi kimenet van.
5/13 A kérdező kommentje:
hát nem tudom nem értek annyira hozzá ,de azt tudom alá van írva HDMI :D meg bele is dugtam a HDMI kábelt és jó bele tehát nem tudom be vagy ki menet
2013. febr. 24. 08:52
6/13 anonim válasza:
A HDMI ki és bemenete ugyanúgy néz ki, de kizárt, hogy a videokártyádon bemenet legyen...
7/13 anonim válasza:
Van KI és Be menet.
A kettő nem ugyanaz.
Szóval felvevő kártya kell.Na azon van BEmenet.
9/13 anonim válasza:
én inkább valami márlásabbat vennék...18K-ért nem hiszem, hogy minőségi terméket kapnál...
10/13 A kérdező kommentje:
értem
2013. febr. 25. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!