Venni szeretnék egy PS4-et de utálom az AMD-t, az megoldható lenne hogy Inteleset vegyek?
Persze, a te külön kedvedért csinálnak egy modellt ami nem arra épül mint a többi.
Amúgy elmondanád miért is lesz baj pont konzolnál az, hogy AMD APU-ra épül? A tudat bánt vagy mi?
Az AMD semmit nem ér. Az Intel a nyerő.
üdv: matyi
"Az AMD semmit nem ér. Az Intel a nyerő."
Rendben főnök,igazad van... -_-"
A klinikai eset nevét szakmai nyelven úgy hívják hogy befürdött egy típussal vagy ép egy szériával és az pont sajnálatos módon AMD volt,DE az is lehet hogy INTELES ill: inteles baráti társaságba keveredett és így sodródik az árral.
Be valóm magam is régebben egy nem egészen átgondolt és informálatlan döntésemnek köszönhetően vásároltam egy
VIA 85 P alaplapot és hát a mai napig nem tudtam kiheverni a szuper gyorsaságát :(
Na azota én VIA s chipsetes alaplapokkal picit óvatosan bánok :)
De ért már teljesítményben + meglepetés !
Hát akkor ez szívás neked, mert az xboxban sem lesz 1 darab intel cucc se.
Az AMD-vel meg semmi probléme miszter elvakult Intel fan barátunk.:)
Átlehet helyezni a vicc kategóriába, egy Matyi nevű, túlságosan elfogult barátom szívatására tettem fel a kérdést.
Nekem semmibajom a két márkával. :)
Kérdező!
" annyi eszed van mint egy marék lepkének "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!