Milyen audio driverek vannak integrált hangkártyához?
Figyelt kérdés
ibm gép realtek és soundmax-ot már próbáltam2013. febr. 23. 13:46
21/25 anonim válasza:
Akkor vagy valamit nem jól csinálsz vagy nem jó a hangkártyád ? ezt az azonosítási eljárást próbáld meg
22/25 A kérdező kommentje:
HÁT MEGCSINÁLTAM ÉS RÁKERESTEM DE NEM TOM H MIT SZEDJEK LE HOZZÁ MERT IDE REALTEK-ES CUCCOKAT DOBOTT KI AMIVEL UGYE NEM MŰKÖDIK!(bár eddig nem mondtam egy valószínűleg fontos infót hogy a realtekkel olyat csinál hogy telepítés közben újra indul a gép és aztán itt lent a jobb alsó sarokban egy buborékban azt írja hogy "az eszköz telepítése közben probléma lépett fel,az eszköz nem fog megfelelően működni")ITT A LINK AMIT KIDOBOTT [link]
2013. febr. 24. 10:02
23/25 anonim válasza:
Át akkor jöhet a team wiewer??
24/25 A kérdező kommentje:
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!!MÁR MEGOLDÓDOTT A SOUND MAX EGYIK VERZIÓJA BEVÁLT!!!MÁR VAN HANG A GÉPEN :) !! MÉGEGYSZER KÖSSSZ!! MÉG AZT HAGY KÉRDEZZEM MEG HOGY UGYE PRÓBÁLTAM TELEPÍTGETNI A REALTEKET ,MOST AZT LE KELL TÖRÖLNAÖM? HA IGEN AKKOR HOGY TÁVOLÍTHATOM EL?
2013. febr. 24. 12:38
25/25 anonim válasza:
Programok telepítése és törlése ha ott nincs akkor valószínű felül íródott
Nagybetüt meg felejtsed el :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!