PC Konfig HELP, valaki tud megoldást?
Szép napot. A gépemet szeretném Újítani az alábbi dolgokkal:
-Proci: [link]
-Vidikari: [link]
Kérdésem:
-Milyen alaplapot ajánlotok?
-Milyen ramot ajánlotok bele? (Lehetőleg 16gb-ra lenne szükségem.)
-Elviszi a Call Of Duty Black Ops2-t 120FPS-en full grafon, illetve a Battlefield 3-at full grafon?
(Ha nem, akkor mi szükséges hozzá?)
Illetve egy tápra is lenne szükségem ezekhez, mit ajánlotok?
Nagyon szépen köszönöm, kellemes hétvégét!
Én egy FX8320-ast használok nagyon erös proci szerintem még sokáig elvisszi. Egy jó víz hűtésel még jól ki is tudod pörgetni:). VGA egy HD7970-es kicsit drága volt a konfig de megérte. Ehezz a konfighoz minimum 3 monitor kell:D.
Eleinte a 8gb rammal bajom volt nekem is nem volt elég. Azért aszt mondom elente vegyél 8gb-ot és ha nem elég bövitsd. Alaplapra+tápra mennyit szánnál?
Én egy FX8320-ast használok nagyon erös proci szerintem még sokáig elvisszi. Egy jó víz hűtésel még jól ki is tudod pörgetni:). VGA egy HD7970-es kicsit drága volt a konfig de megérte. Ehezz a konfighoz minimum 3 monitor kell:D.
Eleinte a 8gb rammal bajom volt nekem is nem volt elég. Azért aszt mondom elente vegyél 8gb-ot és ha nem elég bövitsd. Alaplapra+tápra mennyit szánnál?
A vidikarit eldöntöttem. Marad amit linkeltem, 7950. A procit még pontosan nem tudom milyen legyen, engem csábít az alaphangon 4ghz-s proci. Nem tudom mennyit szánnék a tápra, most akartam megnézni everesttel, hogy most milyen van, de sajnos nem írta. Igazából egy olyan webshop/bolt kellene, ahol mindent egybe meg tudok venni. A 7950-et, a processzorok valamelyikét, egy fasza alaplapot. A mostani tápom pedig 525w-os, legalábbis azt írja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!