Ha fele annyiba kerulne egy macbook, mint a valodi ara, megvenned?
Figyelt kérdés
Nem hasznalt, nem lopott, ezzel ne torodjetek. kerlek, a valaszotokat indokoljatok meg.2013. febr. 22. 22:07
11/16 anonim válasza:
Olyan 400-körül már van jó Pro. ha 200-ért meg tudnád venni, az jó.
Ne mondjátok, hogy 200 ezerért nem éri meg... Annyiért van hasonló tudású másik laptop is, csak az recseg ropog.
Megéri. megvenném
12/16 BM-Striker válasza:
Én az HP Elitebook-okra esküszöm, de 200-ért Egy MBP jó vétel lenne.
13/16 gepzene válasza:
Iggen! :) Féláron 300 fölött is kétmagos my first laptop játék 13-as kijelzővel... :) Valószínű adnék érte bármilyen értelmes notit! :D :D
Csak a legjobb maceket, csak vállalkozásként, csak ha tényleg az kell oda. Ott van még az is, hogy pár év múlva jó áron eladható, és egy új alig költség akkor már.
14/16 anonim válasza:
Egyedül a kinézete jó, minden más (tudása, oprendszere) egy hulladék...
15/16 anonim válasza:
Az op rendszer jobb ez nem feltételezés vagy egyéni vélemény , ez tény független teszterek mind több pontot adtak az osx mountain lion ra , mint a Windows 8 ra. És ha lenne rá megvenném ezen az áron is.
16/16 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy a windows 8-nál rosszabb...
Amúgy szerintem a linuxok jobbak, mint az OSX-ek. Meg a win7 is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!