Mi baja lehet a gépemnek?
Figyelt kérdés
Ma bekapcsoltam, és az első 5 másodpercben semmi különös nem történt, de utána elkezdett maxon forogni a cpu ventije, és kiirta a gép, hogy túl magas feszültséget kap a cpu. a biosban minden volt magasabbon volt az átlagnál(alapjában nem lehet őket emelni) és szakadozott kép volt. A laposelem szerintem lemerülhetett, mert nem érzem hogy csípné a nyelvem. bios resetet ezzel el is végeztem. A táp csinálhat ilyen bajt? Haldoklik?2013. febr. 22. 16:47
1/7 anonim válasza:
Tápot minél előbb cseréld gondolom kodegány és tsai, és na indítgasd így a gépet...
2/7 A kérdező kommentje:
nem értem amit mondasz, jó minőségű táp van benne, igaz régi. mit tegyek?
2013. febr. 22. 16:53
3/7 anonim válasza:
Mit értesz azon hogy minőségi? Kéne pontos típus
4/7 A kérdező kommentje:
fsp300-60gls
2013. febr. 22. 17:12
5/7 anonim válasza:
Jó minőségű is elromolhat, de akkor ne értsd, nem az én károm ;)
6/7 A kérdező kommentje:
bakker, annyit kérdeztem, hogy mi csinálja ezt a gépemmel?
2013. febr. 22. 17:32
7/7 anonim válasza:
Leírtam neked szépen, érthetően, hogy nagy valószínüséggel táp.
Ha te értetlenkedsz, akkor mit vagy felháborodva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!