Egy ilyen szgép mennyire lehet használható a mindennapokban, a mostani már nagyon vacak, sima youtube videók is szaggatnak rajta, az alábbiak közül melyik érné meg nekem?
Figyelt kérdés
Ezeket nézegettem eddig:
Win 7 -el használnám, főleg netezésre, esetleg ilyen kisebb netes játékokra, meg videókra, főleg youtube videókra gondolok.
A mostani nemtudom milyen de nagyon régi és szaggatnak rajta a videók, meg lassú is minden téren.
Nagyon köszi előre is minden segítséget!
2013. febr. 22. 16:30
11/13 A kérdező kommentje:
Nekem pont egy ilyen kezdetleges ht-s 3ghz-s gépem volt 2gb ram-al jó nvidia-s vid karival meg 7.1-es hanggal. Csak nem használtam ki mert ezzel még játékok is futottak elég jól, de nekem nem kell ilyen gép, ezért eladtam, de nem akarok olyan "jó" gépet most, főleg nem akarok 50e -t rászánni gépre. Nem használnám ki, munkához kell és néha megnéznék 1-2 weblapot meg kisebb filmet/videót a word doksik mellett :)
2013. febr. 22. 17:37
12/13 A kérdező kommentje:
Az a baj a mostanival h már nagyon régi és néha be se lehet kapcsolni meg sűrűn kifagy.. most nagyon elkellene már 1 másik és ha lehet kicsit jobb.
2013. febr. 22. 17:38
13/13 A kérdező kommentje:
Közbe megvettem és teljesen jó :) Sokkal jobb mint a régi.
2013. márc. 10. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!