Sapphire HD7770 Vapor-X OC (GPU:1100Mhz Mem:5200Mhz) Miért nem lehet feszültséget emelni a gpu-n?
Figyelt kérdés
Mert 1175 fölött már fagyogat, jó hogy gyárilag is van rajta tuning (100mhz, a memórián több), de ilyen anti GPU tuningos cuccot nemnagyon láttam, elvártam volna az 1225-1250-et.2013. febr. 22. 15:58
1/11 A kérdező kommentje:
Meg azt olvastam itt,hogy "A vapor tuningra jó".
2013. febr. 22. 15:59
2/11 anonim válasza:
A vapor-x az egy hűtő. Attól még nem fogsz világrekordot dönteni ha a gpu nem bír többet.
3/11 A kérdező kommentje:
tudom,de akk miért írják,gondoltam fesz.-t is lehet emelni!Am nem ajánlom senkinek,hogy megvegye!Inkább 29-30-ért gigabyte-ot,vagy ha mindenképp zafír akkor meg a simát.
2013. febr. 22. 16:10
4/11 anonim válasza:
Lehet feszt is emelni, de az msi afterburner azt alapból letiltja csak advanced beállításoknál lehet feldoldani.
5/11 A kérdező kommentje:
feloldottam,de 1250mV a max és annyin megy,szal ennyit erről a kártyáról.
2013. febr. 22. 16:41
6/11 anonim válasza:
Írd át a vga BIOS-át úgy hogy a vga alap feszültsége maradjon ugyan az de a max feszültséget told ki maxra. Utána elmented fel flasheled és afterburnerbe is többet fog mutatni a maximum(elvileg)
7/11 zakhaev válasza:
hiába mondod hogy nem ajánlod senkinek, akik itt hardveren válaszolgatnak mind tudják ezt ;) nem tuningra valók, főleg az eleve oc kártyák nem! azért mert vaporx, még eléghet.
8/11 A kérdező kommentje:
igen,de láttam,hogy más hűtésekkel is hűvös,szal felesleg a vapor rá szvsz.
2013. febr. 22. 19:58
9/11 zakhaev válasza:
a vapor-x et nem azért teszik rá hogy jot érezz....
hanem azért mert ők azt gyártják, és ami oc kártya az megérdemli náluk a legjobb hűtést!
10/11 anonim válasza:
Szeretném megkérdezni töled hogy az MSI ben alapbol mennyin megy a RAM orajel és a GPU orajel.
és méghogy mennyit ért el a windows élményindexben!
elöre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!