Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A DVD-olvasóm/íróm miért nem...

Adam934 kérdése:

A DVD-olvasóm/íróm miért nem olvas be minden lemezt, pontosabban alig néhányat? Mivel tudnám ezt orvosolni?

Figyelt kérdés
Egy TS-L633C típusú DVD-íróm van és csak nagyon kevés lemezt hajlandó felismerni. Eddig annyira nem volt gond, de most fontos lenne mert újra akarom rakni a gépemet és ahhoz pedig szükséges lenne. Gondoltam h keresek hozzá vmi új verziójú illesztő programot, de most jelen pillanatban nincs hozzá idegzetem, hogy keresgéljek, főleg h mennyire lassú most a gépem. Esetleg mégis próbálkozzak az illesztőprogrammal úgy h megkérek vkit, vagy inkább cseréljem ki az írót? Hol, mennyiért és milyen írót érdemes venni? Amúgy ha az lényeges a gépem egy Acer Aspire 5732ZG.

2013. febr. 21. 22:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Ma már szinte ingyen kapsz egy újat, úgyhogy ne sz@rakodj ezzel. 4k-ért van samsung (1 év gari) és 5k-ért már asus is (2 év garival), mindkettő cd/dvd olvasó/iró.
2013. febr. 21. 22:42
 2/3 anonim ***** válasza:

1 db fülpucoló

1 db 96% alkohol vagy borotválkozási szesz de ne legyen olajos.

Használata: A fülpucolót bele mártsuk a folyadékba és a dvd író lézer optikáját megtisztitsuk vele

majd a fülpucoló száraz részével szárazra töröljük

:)

2013. febr. 21. 23:37
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm az ötleteket, a második módszert lakótársam is ajánlotta, kipróbáltam és működött :) ugyan így csináltam :)
2013. febr. 23. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!